2777
2789

کیمیا خیلی پروو بود .از اولم با ارش نمیساخت ..

از خداش بود جدا بشه الکی بهونه اورد .

وگرنه ارش طفلک ازاده رو خیلی دوست داشت 😭😭😭😭

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اگه کلا پخشش نمیکردن عالی میشد تا تحلیل بعدی خودا حافظ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حالا من صبحی پاشم قیمه بذارم

من ساعت ده نیم میزارم خخخخ

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

به کیمیا حق نده روزی که مادرش خودشو جر وا جر کرد گفت تو و آرش بهم نمیخورین همین پاچه ورمالیده شوهر د ...

کیمیا اصلا به پیمان توجه نمیکرد اون ارش عوضیم انقدر مهربون بازی دراورد تا کیمیارو خرکرد 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

آرش باید میومد و توضیح می‌داد که مقصر نیست ولی اونم هیچ کاری نکرد و راحت طلاق داد، اصلا بنظرم عاشق کیمیا نبود، اگه بود این همه پنهان‌کاری چی بود؟ حالا نگین هیچی نمیگفت، خب وقتی پدرش زنگ میزد چرا میگفت کارگر کارخونه اس،خودشم نگران زندگیش نبود و تاوان اشتباهاتشو داد، آزاده هم امانت سلما بوده و قطعا حق با کیمیا بود، چرا دزدیدش؟ بخاطر آرای مشفق خانواده کیمیا از هم پاشید، و کیمیا خیلی عاقل بود که دیگه تو زندگی نموند که بهش اعتماد نداشت و نشخوار ذهنی داشت.تو این سایت دیگه همه اکثرا با خیانت آشنا هستن، وقتی دیوار اعتماد بریزه دیگه آباد کردنش سخته، اشتباه آرش همون ازدواج اولش بود که نگفت 

میگم حالا الان کیمیا نگاه کن شدن تاپیک بزنی فیلم ایرانی بگین میگن ما اصلا فیلم ایرانی نمیبینیم فقط م ...

من دفعه اول که پخش شد دیدمش حالم از ریخت کیمیا بهم میخوره فقط ارش 😍

جیش تو این زندگی😒

بمیرم برات آرش که حتی میخواستی کارخونه تم بفروشی بخاطر مادر کیمیا هیعیییییی لیاقت نداشت کهههههههه 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
دقیقا من به کیمیا حق میدم امشب تادلم خواست به ارش و پدرش فحش دادم

کیمیا از اول خوب بود چشم و گوشش رو باز کنه .ارش مشخص بود عقایدش ب کیمیا نمیخوره ..

انقد هول بود نزاشت باباش برگرده .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..