2777
2789
عنوان

سه تا دختر دارم که دوتاشون شونزده ماه فاصله دارن 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 33 پست
ما سه تا خواهریم و اصلا هوای همو نداریم

این بسته به شیوه یرتربیت خونواده هاست

البته اینکه سنتون کم باشه هم بی ربط نیس

درکل خیلی کمه که خواهر ادباهم بدبلشن

اینکه پدرمادر بتونن بدون تبعیض همه یردخترهارو دوست داشته باشند خیلی موثره تو روان سالم دخترها و ما خوشبختانه سعی میکنم به هرکدام به اندازه ی مورد نیازشون براشون وقت بذاریم و احساس مهم بودن بهشون میدیم

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوتا دختر دارم ب فاصله ۲سالو ۵ماه

بزرگه الان ۵ و نیم سالشه

کوچیکه ۳

واقعا بازیاشون خیلی شیرینه و بهم وابستن

دعوا هم دارنا اما روزی هزاربار شکر خدا میکنم که دومی رو نگه داشام

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
منم دوتا دختر دارم ب فاصله ۲سالو ۵ماهبزرگه الان ۵ و نیم سالشهکوچیکه ۳واقعا بازیاشون خیلی شیرینه و به ...

منم خیلی خوشحالم که همسرم نداشت سقطشون کنم

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
منم دو تا دختر دارم..۶ساله و دو ماهه‌..دومی ک بدنیا اومده زندگیمون خیلی شیرینتر شده...دختر بزرگم ب ا ...

اااییی جانم چه شیرین زبون

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

منم دو تا دختر دارم..۶ساله و دو ماهه‌..دومی ک بدنیا اومده زندگیمون خیلی شیرینتر شده...دختر بزرگم ب ا ...

سردومی 

دخترمنم همینو می‌گفت دختر بزرگم کلاس دوم بود که دومی دنیا اومد

دخترو پسر منم ۱۳ ماه فاصله دارن انقد وابستن همه میگن دوقلو هستن منم دیگه خسته شدم بگم شیر به شیر میگ ...

بااینکه دختر کوچیکه ی من هنوز راه نمیره ولی جالبه همینو میگن