2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 24 پست
هیچی حالم خوب نیستدارم توسایت میچرخم

حال جسمی یا روحی ؟

سخته واقعااا کلا ی مدت به خودتون استراحت بدید چه روحی خسته باشید چه جسمی .🌷

من خودم حال جسمی خانوادم خیلی بده 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حال جسمی یا روحی ؟سخته واقعااا کلا ی مدت به خودتون استراحت بدید چه روحی خسته باشید چه جسمی .🌷 من خو ...

ازدیروزصبح که بیدارشدم هنوزنخوابیدم ازسر درد الان میمیرم

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

روحی

ی مدت به چیزی فکر نکنید سعی کن کارایی که حوشحالت می‌کنه انجام بدی مطمین باش بهتر میشی

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ازدیروزصبح که بیدارشدم هنوزنخوابیدم ازسر درد الان میمیرم

پس الان حتما حتما حتما ی قرص استامینوفن بخور بخواب گوشی هم وقتی سرت درد می‌کنه استفاده کن اصلااا حالت بدتر میشه . وقتی حال روحی ت خوب نیست حتما سعی کن حال جسمیت خوب نگه داری

پس الان حتما حتما حتما ی قرص استامینوفن بخور بخواب گوشی هم وقتی سرت درد می‌کنه استفاده کن اصلااا حال ...

دوتااستامیتوفن خوردم خوابم نمیبره نمدونم چکارکنم 😞😞

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

بعیدمیدونم😞😞

اهنگ گوش کن ، فیلم یا سریال ببین که ذهنت رو مشغول نگه داره . نگران نباش همچین درست میشه . 

آهنگ mockingbird رو گوش کن خیلی قشنگیه اونجاش که میگه now hush little baby رو با معنی گوش کن 🥺💖

دوتااستامیتوفن خوردم خوابم نمیبره نمدونم چکارکنم 😞😞

به خاطر گوشیه . 

وقتی ذهنت درگیرش باشه هی تو جان تکوندمیخوری اما خواب نمیری یا اگه قهوه خورده باشی اینحوری میشی . 

پس سعی کن گوشیو بزاری کنار بهش فکرم نکنی و تا 8 دقیقه فقط به هیچی فکر نکن چشاتو برار رو هم