2777
2789

۷۵ گرم خیلی کمه برای راهب سینه کاردی شده حتما ببرش دکتر اگه تهرانی ببر پیش همایون مهر یا شیخی.بهش مولتی ویتامین پرنده میدی؟مرغ آب پز بده هویج چه آب پز چه خام.تخم مرغ آب پز .همه میوه ها و سبزیا به جز هسته هاش.یه وقتایی یه کم برنج بدون نمک و روغن بده بهش.اگه اشتهاش کمه ببر دکتر حتما گناه داره

میشه بگی طوطیت چند سالش بود و چرا مرد؟تاحالا پاش زخم شده بود؟؟

یکسالش بود

از تجویز اشتباه دامپزشک مرد

بله همون ماهای اول پاش شکست و زخم شد ولی پیش ما نبوده اما خوب شد خودش

نگران وزنش نباش کلا این نژاد کوچیکه و رشد زیادی نداره

اضافه وزن براشون بدتر از وزن کمه

فقط خوراکشو کم نکنین 

خیلی خیلی مراقبش باش

وقتی نباشه میفهمین چقدر جاش خالیه 

از ته دلم میخواد فقط یبار دیگه برامون بلبل زبونی میکرد🥹

بارونو دوس دارم🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکسالش بوداز تجویز اشتباه دامپزشک مردبله همون ماهای اول پاش شکست و زخم شد ولی پیش ما نبوده اما خوب ش ...

من خیلی نگران وزنشم الان یکی نوشته سینه کاردی شده راهبم..؟😭

من خیلی نگران وزنشم الان یکی نوشته سینه کاردی شده راهبم..؟😭

اول از همه خودت براش چیزی تجویز نکن

اگه هم میبری پیش دامپزشک پیش دامپزشک مطمئن ببر

همین غذا هایی که اون خانمم بالا گفتن واسشون خوبه

مال من غذا های ابپزو خیلی دوست داشت مخصوصا کرو

بارونو دوس دارم🌱
سینه مرغ آب پز بدون نمک و روغنم بده.اگه میخوره موزم بده مولتی ویتامینم بده شاید کمبود ویتامین داره.ی ...

چشم حتما فردا صبح میدم میخوام مکمل هم بخرم براش فردا میبرمش ببینم علت وزن کنش هم چیه تا الان فقط یه سوال هر روز یکیشونو بدم ؟یا هفته ای چند بار؟و چیکار کنم سینه کاردی نشه یوقت؟