قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ، بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:)) #ماهِمن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا ک بحث هوا شده بگین چرا دختر من مدام عرق میکنه .. الان ن گرمه ن سرد .. ولی دختر یه سالم سر و بدنش خیس عرقه بسکه بخاطرش کولر خاموش روشن کردم مریض شده دلیلش چیه از نوزادی همینه
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم
ته دل انه این حرف زنی؟ جان گسفن اشکم دور بگردم من هی
🤣💔واااییی که ما شمالیا اولویتمون شکممونه
کدوم شهریی
قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ، بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:)) #ماهِمن
دختر تو این هوا آب انار بخوری علاوه بر ایکه لرز میگیری تا صبح باید 10 بار بری دسشویی😂😂
اععع من انار خیلی به بدنم میسازه ولی 🤣🤣
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اصفهان عصر بارونی الان یکم سرد و من با یک شیر عسل داغ خودم مهمون کردم 🤣هواهم سه نفره است من شوهرم تودلیم قربونش برم امروز با عشق کوچولوم هوام دونفره کردم