2777
2789
عنوان

هوا هوای چیهه🍻❓

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 56 پست
اه کاربریت برگشت،توکه کوچولویی هنوز

😁😁اره خداروشکر ی هفته اینا میشه ک برگشتم به جو گرمو صمیمیتون 

بابا به خدا20سالو 7ماهمه😭💔😂

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوای آب انار

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
وای عشق امروز انقدر زیر بارون بودم که از الان دارم بیهوش میشم

واییی تو بارون بری خیابون ارم هات چاکلت داغ بخورییی🫠 بهترینننن لحضه:((((

ولی من دلم از اون شبایی میخاد که از خوشحالی خوابم نمی‌برد (:🫠

آبادان خیلی یهویی سرد شددددهودی و جوراب پشمی پوشیدمولییییی یخ میزنم بازم بخاری هم روشن نمیشه🤌🏻😂😂

ایییین بَده

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

هوای آب انار

دختر تو این هوا آب انار بخوری علاوه بر ایکه لرز میگیری تا صبح باید 10 بار بری دسشویی😂😂

ولی من دلم از اون شبایی میخاد که از خوشحالی خوابم نمی‌برد (:🫠

هِوا هِوای باکِلِه پَتِه بَخِردِنَه ، هِوای گِسفِن کله پاچه بخِردنِه هواهوای باقالی خوردنه ، هوای ک ...

من ازکله پاچه متنفرم😅

احترام رو باید درخانه آموخت،درمدرسه تمرین کردودرجامعه کامل کرد😎

هِوا هِوای باکِلِه پَتِه بَخِردِنَه ، هِوای گِسفِن کله پاچه بخِردنِه هواهوای باقالی خوردنه ، هوای ک ...

آااا‌تی‌جانِ‌دور‌بَگِردممم✨️

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

من ازکله پاچه متنفرم😅

و منی ک عاشقشم😭😂