2777
2789

اگه انتخابت خیلی عالی باشه و عاشقت باشه یکیو داری که همدمته موقع غم و ناراحتی  پشتته تنها نیستی همدرد داری  تو کارای خونه کمک می‌کنه تو بچه داری کمکت می‌کنه همه توانشو میزاره ک همه جوره ساپورتت کنه همیشه قربون صدقه ت می‌ره  باهاش بهترین لحظه ها رو تجربه می‌کنی داری ظرف میشوری میاد بغلت می‌کنه خسته ای میگه خودم کارای خونه رو انجام میدم و خیلی خوبیای دیگه ...و همین آدم عاشق ی وقتایی ک فازو نولش قاط بزنه ی جوری میرینه به اعصابت که دوست داری سر به تنش نباشه و اون لحظه همه این خوبیا یادت می‌ره .این واسه ازدواج موفق بود دیگه باقیشو خودت میدونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه انگیزه قشنگ برای زندگی😍 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
اشتباه میکنی .من بهترین همسر و دارم .پشت و پناهمه، تمام محدودیت های مجردی ام کنار رفته. شب ، روز هر ...

اینکه مسئولیتش سنگینه ، بچه داری سخته و.. خب برای همه هست و یه چیز طبیعیه و نمیشه اسمشو عیب گذاشت .

اما اینکه بگیم ازدواج کنی بدبخت میشی ، محدود میشی ، تو سری خور میشی ، بیرون نمیتونی بری ، حق کار کردن نداری ، حمال میشی برای هم و تو زندگی همه وجود نداره و فقط برای یه دسته از افراد وجود داره اونم اونایی که انتخاب نادرستی داشتن.

از طرفی اصلا بحث ما به مجرد بودن ارتباطی نداره ، درسته که میشه مجرد بود و خوشبخت ، اما بحث مزایا و معایب ازدواجه.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
خب لابد پشتوانه ندارن نه خانواده حمایتگر نه میتونن خرج دربیارن یا این که بچه دارن مجبورن

هزار نفر و دیدم شرایط داره بازم طلاق نمیگیره بچه رو بهونه کردن خودشون وابسته ان از طلاق میترسن 

هزار نفر و دیدم شرایط داره بازم طلاق نمیگیره بچه رو بهونه کردن خودشون وابسته ان از طلاق میترسن

خودمم گفتم به دلیل بچه،وابستگی مالی،نداشتن حمایت خانواده اینا دلایلش هست 

خودمم گفتم به دلیل بچه،وابستگی مالی،نداشتن حمایت خانواده اینا دلایلش هست

عزیز به شوهر وابستگی عاطفی دارن اینو من میگم بخدا مورد هست تو این سایت انقدر از شوهره کتک خورده سرش مشکل پیدا کرده ولی میگه دوسش دارم نمیتونم طلاق بگیرم 

عزیز به شوهر وابستگی عاطفی دارن اینو من میگم بخدا مورد هست تو این سایت انقدر از شوهره کتک خورده سرش ...

عزیزم کسی که وابسته همچین حیوونی باشه مشکل داره خودش و اگر به خاطر این وابستگی عاطفی نخواد جدا بشه باید به روانشناس مراجعه کنه بحث آدم بیمار جداست و همه جور آدم هم تو جامعه پیدا میشه

دقیقاااا

منم مجرد بودم خیلی سخت انتخاب میکردم دختر محتاطی بودم خیلی خواستگار رد کردم چون خط قرمزایی برای خودم داشتم خیلی دقت میکردم اما بدجور رکب خوردم از شوهرم ...منی که به همه دوستام مشاوره میدادم فریب خوردم چون نقش بازی کردو من تو زندگی تازه شناختمش...الانم که یه پسر به دردبخور به زور پیدا میشه