2777
2789
عنوان

جهیزیه با کیه شهر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 45 پست
جنوب غرب۹۰ درصد با دختر

لر یا عرب ددم جان

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری😂

خودم تهران همه چیز با دختر و عروس اصفهانی ها شدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خودم تهران همه چیز با دختر و عروس اصفهانی ها شدم

شنیده دخترای اصفهان جهاز سنگین میدن 

مهریت چقد بود؟

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

بله عروس اصفهانی ها شدم ♥️

راضی ای؟

بله ، به لطف خدا ♥️

شکر پایدار باشه خوشیتون🌷💗

شنیده دخترای اصفهان جهاز سنگین میدن مهریت چقد بود؟

بله اینجا معمولا مهریه بالا در نظر میگیرن اکثرا  باید ملک هم بینش باشه و خب جهیزیه ی سنگین هم انتظار دارن ، هر چند ما خودمون هم رسم جهیزیه ی سنگین داریم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بله اینجا معمولا مهریه بالا در نظر میگیرن اکثرا باید ملک هم بینش باشه و خب جهیزیه ی سنگین هم انتظار ...

چه جالب 

اینجا قبلا مهریه روی تاریخ تولد دختر بود حالا رفته روی۱۱۴ ولی ۳۰۰ گرم طلا حداقل زمان عقد باید به عروس هدیه بدن 

چه جالب اینجا قبلا مهریه روی تاریخ تولد دختر بود حالا رفته روی۱۱۴ ولی ۳۰۰ گرم طلا حداقل زمان عقد بای ...

بله دیگه عزیزم 

با وضعیت اقتصادی الان اون عدد ها به تاریخ پیوسته 

من همسرم دوران دانشجویی پاره وقت کار میکرده و با حقوقش ماهی یه سکه تمام میخریده و الباقی رو خرج تفریح و  روزمرگی میکرده الان نهایت دریافتی یه جوون  بدون سابقه کاری ، ۱۵ تومن هم نیست 

طلا هم راستی زیاد به عروس میدن هر مناسبتی  طلا می برن