چشم_درشته مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9270 عنوان کسی منو برا داداشش میخواد یا ن خوشگلما | مشاهده متن کامل بحث + 3488 بازدید | 279 پست 😂💔ترجیحا داداشش پژو پارس داشت باشه اخلاقشم با همه بد باشه فقط من ملکش باشم 😂از سینگلی زده به سرممممممممممم خدایا چند ساله دیگه قراره سینگل بمونم؟؟ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ دیروز | 22:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9270 [QUOTE=362133792]بیا بریم دوتایی باهم سر به بیابون بذاریم😂💔[/QUOTEباشه ادرس بده بیام😭😂 بیابونش از تو نیومدنش از من😂😂💔😔 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
tanin_naz عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 582 هامثل اینگه تو نسبت ب اسی در اولویت داداشی ها هستی چی میگی شما😂منو اسی جفتمون همدردیم🤣
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9270 عکست بزار ببینم واقعنی خوشکلی گذاشتم ندیدین؟ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
mehrbaaaan عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 1148 چی میگی شما😂منو اسی جفتمون همدردیم🤣 هاولی تو اضطراری هستیاسی رو تو هم فشاره؟
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9270 فکر خوبیه😔😂 😂😂😂💔هعی ولی جدی دلم خواست یکی نازمو بکشه سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9270 هاولی تو اضطراری هستیاسی رو تو هم فشاره؟ ن زیادد گاهی میزنه به سرم😂 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9270 من پارس elx دارم خودم خوبه😅🤣 ن سنت مشکله حالا من ی تاپیک زدم اقایون سایت چه به خودشون کرفتن😔💔 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
mehrbaaaan عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 1148 ن سنت مشکله حالا من ی تاپیک زدم اقایون سایت چه به خودشون کرفتن😔💔 خوشکلی عزیزمایشالا برات بهترین ها رقم بخورهخوشبخت بشی