خدایا پس کی یه نی نی به من میدی برم واسش لباس های خوشگل بخرم و قربون صدقش برم 🥺🥺🥹🥹🫤🫤
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره انشاالله بسلامتی.هم خودتون هم همسرتون آزمایش بدین خیالتون راحت باشه همه چی اکی هست بعدم به امیدخ ...
😍🥰🙏🙏
متخصص خودم گفت خوبه نرمال.پیش یکی دیگه بردم گفت بی اشکالی نیست برو ارولوژی.رفتیم گفتن واریکوسل همسر ...
ما هم باید جدی تر پیگیری کنیم. سنمون هم کم نیست🤕
منم عجله سنو داشتم.۳۱ دخترم دنیااومد.همون ماه بعد عکس رنگی که گفتن یه لوله باز نمیشه و فقط یه لوله ت باز هست ناامید رفتم برای پروسه آی وی اف و آی یو آی.که خداروشکر قبل اون طبیعی باردارشدم
منم عجله سنو داشتم.۳۱ دخترم دنیااومد.همون ماه بعد عکس رنگی که گفتن یه لوله باز نمیشه و فقط یه لوله ت ...
عزیزم خدا حفظش کنه واست😍🌺
ببخشید پرحرفی کردم.نمیدونم اونجا شرایط چجوریه راحت آی وی اف انجام میدن یا نه.هزینه هاش چجوریه.ولی آی ...
این چه حرفیه ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی🙏🙏 انجام که میدن، اینجا هم کلینیک های تخصصی هست برای نازائی و... ولی اصلاً درباره شرایطش و هزینه هاش اطلاع ندارم
باید پیگیر بشم
ممنون .الان به دومی هم فکرمیکنیم ولی شیطنتهاش زیاده دست نگه داشتیم یکم بزرگتر بشه بعد
😍🥰😍🥰الهی که همیشه شاد باشید کنار هم، تنت سلامت باشه