2777
2789
عنوان

شوهرم برا دوست خانمش با غم میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 104 پست
عزیزم راهی نداری دادگاه طلاق اینقد مسیرش خسته کننده ست که برات اعصاب و روان نمی‌مونه درخواست طلاقم ن ...

اره بعضی وقتا میگم همون یه سکه رو هم نمیخام حضانت بچمو بگیرم تموم بشه بره ببینم ب کجا میخاد برسه بعد منو بچش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نههههه😭😭😭قسمم دادن واگذارش کردم به خدا فقط خدا جواب دل منو باید بده

کی قسم داد ؟

مگه جای شما بودن که نذاشتن برخورد کنین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
😓😓😓خدا ازشون نگذره

خیلی مراقب زندگیاتون باشین 

زنای خراب کمین کردن 

مردای هوس باز و حزب باد هم حاضر و آماده....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

حتما منم دوست نداشته ک عاشق اون شدهاینقددددر عاشقش شده ک منو طلاق بده و از بچه خودش بگذرهو اون زن ای ...

الهی خدا لعنت کنه همچین زن و مردهایی ..توکلت به خدا باشه ..صبور باش ..و به زمان بندی خدا اعتماد کن ..جواب کارش رو میده ..اما تو الان کل تمرکز بزار رو خودت و بچه ات ..چقدر من قلبم مچاله شد برات ..

نههههه😭😭😭قسمم دادن واگذارش کردم به خدا فقط خدا جواب دل منو باید بده

کی قسمت داد؟

آبروی ه.ر.ز.ه رو ببر به شوهرش و خانوادش بگو زنیکه نتونه سر بلند کنه.بچه داره بازم سر و گوشش میجنبه کثافت

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
کی قسم داد ؟مگه جای شما بودن که نذاشتن برخورد کنین؟

همه 

گفتن خون و خونریزی میشه😔

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

زیارت رفتنشون الکی بود عزیزم.یا بهت الکی گفتن یا ظاهرسازی کردن.کسی که مذهبیه میدونه این دو نفر به هم ...

شوهر اون زنه گفت با هم کربلا رفتن

هر چی میگم اگه نرفتیم پاسپورت ها رو نشون بدید

میگن نه تو اربعین میلیون ها آدم میرن کربلا

میگم تاریخ رفت و برگشت مهمه،ینی اتفاقی شما دو تا یه تاریخ از کشور خارج میشین و یه تاریخ وارد؟

اگ دردی نداشتن پاسپورت نشون میدادن

همه گفتن خون و خونریزی میشه😔

بدرک بشع تا بدونن که نباید خطا برن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کی قسمت داد؟آبروی ه.ر.ز.ه رو ببر به شوهرش و خانوادش بگو زنیکه نتونه سر بلند کنه.بچه داره بازم سر و گ ...

شوهرشو ببینی فقط 

کارگاه داره خوشتیپ با کلاس پولدار 

زنیکه ی جن...ده میومد زیر شوهرم😔😔😔😔😔😔

الهی خدا لعنت کنه همچین زن و مردهایی ..توکلت به خدا باشه ..صبور باش ..و به زمان بندی خدا اعتماد کن . ...

نمی‌دونم چیکار کنم از اینور عاشقشم هنوز از اونور بی پولی 

بخدا ۱۴هزار تومن تو کارتمه 

هر چی تو دیوار میگردم کاری نیست م با بچه قبول کنن برم

بدرک بشع تا بدونن که نباید خطا برن

هعی....چی بگمممم