2777
2789
عنوان

شوهرم برا دوست خانمش با غم میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 104 پست
من میخام بمونن،اون داره طلاقم میده ک بره با اون زنیکه

با اون دوست شده به تو خیانت کرده؟

یا فقط عاشقش شده 

چطور وقتی عاشق تو‌ بوده رفته عاشق یکی دیگ شده 

نمیشه که

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای😔منم برام همچین چیزی پیش اومد😔😭😭😭شوهرم با یه زن شوهر دار چند سال رابطه داشت .....به هم وا ...

الان هم با همن ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
الان هم با همن ؟

خودش که میگه نه ...

دیگه برام اهمیتی نداره 

قلبی که بشکنه دیگه شکسته بند نمیخوره😭😭

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

پول وکیل ندارموکیل هم بدون پول نمباد جلومنم اسکرین شات پیاماشو بردم تا ببینم قاضی باور می‌کنه یا نهح ...

وکیل هایی هستن تو خود دادگاه که مشاوره میدن و من شنیدم بدون پول انجام میدن اونها چی ؟به قاضی حتما حتما بگو من پول وکیل ندارم و این آقا داره حق من میخوره

زندگیم خیلی حال به هم زن و غم انگیزه،چطور از این جریانات زنده بیرون بیام ،چطور سر پا بشم

خ احساسی و دور از منطقه رفتار و افکارش

شاید و شاید 

اختلال دوقطبی داشته باشه 

عشق این افراد در حد صد و صفره و 

مدام عاشق و سریع فارغ میشن

عشقهاشون عجیب و پر شور و عجیبه

و بزرگترین شکست رو میتونن بخورن

شاید با درمان خودش و شما رنگ آرامش

بگیرین

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

عزیزم راهی نداری 

دادگاه طلاق اینقد مسیرش خسته کننده ست که برات اعصاب و روان نمی‌مونه 

درخواست طلاقم نده کاری نکن اگه نمیخوای مجدد ازدواج کنی

کار خونگی بگیر مطمئن باش کلی کار میگیری هرچی بلدی درست کن ترشی مربا سبزی آماده همه چی 

کیک میوه خشک 

هم کنار بچتی هم درآمد داری دیگه از شوهرت هیچی نخواه وقتی نمیده فقط اذیت میشی فکر کن مرده

با اون دوست شده به تو خیانت کرده؟یا فقط عاشقش شده چطور وقتی عاشق تو‌ بوده رفته عاشق یکی دیگ شده نمیش ...

حتما منم دوست نداشته ک عاشق اون شده

اینقددددر عاشقش شده ک منو طلاق بده و از بچه خودش بگذره

و اون زن اینقدر عاشق شوهر من شده،ک پسر هشت ساله خودشو ولی کنه و از شوهرش طلاق بگیره

حتما منم دوست نداشته ک عاشق اون شدهاینقددددر عاشقش شده ک منو طلاق بده و از بچه خودش بگذرهو اون زن ای ...

این عشق نیست خود خواهی و‌هوس زود گذرشونه 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بگو که آبروی زنه رو بردی

نههههه😭😭😭قسمم دادن 

واگذارش کردم به خدا 

فقط خدا جواب دل منو باید بده

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

نه اونم در حال طلاقهبا شوهر من هماهنگ شده دوتاشون رفتن درخواست طلاق دادن

زیارت رفتنشون الکی بود عزیزم.یا بهت الکی گفتن یا ظاهرسازی کردن.

کسی که مذهبیه میدونه این دو نفر به هم حرام ابدی شدن حتی اگه عقد کنن هم بازم نامحرن 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
خودش که میگه نه ...دیگه برام اهمیتی نداره قلبی که بشکنه دیگه شکسته بند نمیخوره😭😭

😓😓😓خدا ازشون نگذره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻