2777
2789
عنوان

همش مردم ازم سو استفاده میکنن

254 بازدید | 11 پست

ببینید کارم اشتباهه یا نه ؟؟

مدیر کارم بهم گفت صبحا سر راهت بیا دنبالم 

اصلا هم تقاضا نکرد و مهربانانه ولی دستوری گفت 

بهشم گفتم من صبحا انقدر زود راه نمی یفتم ولی گفت بیا حتما این ساعت 

من فرداش رفتم دنبالش و پس فرداش هم زنگ زدم برم دنبالش هول هولکی کارامو کردم بعد که زنگ زدم میگه با یکی دیگه رفتم . منم دیگه هیچ وقت زنگش نزدم و تعارف نکردم 

و حس میکنم باهام سرسنگین شده 

واقعا دلم نمبخواد اسیر این و اون باشم 

تقصیر منه ؟

نه اون خیلی پروعه

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه... به جهنم که سر سنگین بشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بیین به نظرم اگه باز چیزی گفت که بیا دنبالم و اینا خودتو بزن به اون در بگو حقوقش چه قدر هست 

چون رسما راننده طرف میشی حداقل حقوق بده

البته اینو بگی بعید میدونم بگه بیا دنبالم دیگه

بیین به نظرم اگه باز چیزی گفت که بیا دنبالم و اینا خودتو بزن به اون در بگو حقوقش چه قدر هست چون رسما ...

عزیزم نمیتونم با مدیر مدرسه اینطوری حرف بزنم

اگه مدیر شرکت بود یه چیزی میگفتم بهش 

عزیزم نمیتونم با مدیر مدرسه اینطوری حرف بزنماگه مدیر شرکت بود یه چیزی میگفتم بهش

خب پس کلا ولش کن چیزی هم نگو اهمیتم نده به سرسنگین بودنش 

ملت چه قدر وقیح و پررو شدن