2777
2789
عنوان

بابام داره به مامانم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلاااا نمیخوام مستقیم به مامانم بگم،هیچکدومشون نمیدونن من میدونم مثلا خواستم به مامانم بگم چرا نمیر ...

ببین اگر جنسی باشه من باشم از بیماری و این چیزا میترسم

ولی من حس میکنم مامانت میدونه فقط من برای تو بیشتر ناراحتم که چنین الگوی بدی داره به ناخوداگاهت فرستادا میشه

مامانت یه بار باهاش کنار اومده شایدم الان بخاطر شماها(بچه هاش) چیزی نمیگه

مطمین باش چیزی هست و مامانتم میدونه 

که پیشش نرفته یا سرده

حق داری به مامانت فکر کنی یا حتی حس کنی این خیانت نسبت به تو هم شده ولی بازم تغییری تویِ بابات ایجاد نمیشه و اگر مامانت جدا نشه فقط وقیحانه تر و واضح تر خیانت میکنه، بهتره بهش رو ندید و مسئله رو عادی نکنید(که همه میدونید و بخشیدینش) مگه اینکه باباتو بخواهید ترک کنید با قطع ارتباط کنید باهاش

تو ذره ای دخالت نکنشاید مامانت میدونه ولی فعلا سکوت کردهاگر ندونه و تو باگی باعث دعوا بشی کسی باباتو ...

درسته،میگم که... ماه پشت ابر نمیمونه،یه سری هم صبح زود بود بابام خواب بود مامانم گفت گوشی بابامو ببرم باش،نوتیف خانمه رو دیدم رو گوشیش پاکش کردم مامانم متوجه نشد بعدش که بابام بیدار شد دید گوشی پیش مامانمه و مامانم داره کاملا عادی رفتار میکنه پشماش ریخت از اون سال به بعد دیگه ندیدم ازش این کارا رو تا الان

ببین اگر جنسی باشه من باشم از بیماری و این چیزا میترسمولی من حس میکنم مامانت میدونه فقط من برای تو ب ...

ممنونم به خاطر حرفات و بله...وقتی به روش بیاری وقیح تر میشه!شاید هم مامانم بدونه واقعا...ولی واقعا امروز داشتم فکر میکردم راهش چیه؟اگه یه روز با چنین مشکلی منم تو زندگیم مواجه شدم چی؟واقعا باید چیکار کرد

ممنونم به خاطر حرفات و بله...وقتی به روش بیاری وقیح تر میشه!شاید هم مامانم بدونه واقعا...ولی واقعا ا ...

بنظرم روی خودت کار کن که چنین ایتفاقیو تجربه نکنی یا انقدر قوی باشی که حداقل کمتر اسیب ببینی

شدوو وورک(کار با سایه ی درون) 

خویشتن دوستی اینجور موارد خیلی مهمن

و باورت

بنظرم روی خودت کار کن که چنین ایتفاقیو تجربه نکنی یا انقدر قوی باشی که حداقل کمتر اسیب ببینیشدوو وور ...

اینا از طرف منه!نه از طرف فرد مقابلم،بخصوص تو این زمونه که حداقل هشتاد درصد ادما حداقل مجازی رل زدن