2777
2789
مگه نمیگن انسان از نسل میمونه یا بقول دوستمون نظریه داروین .

خیر. درست نیست

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بحث و جدل شروع شد. الانه که تاپیک بترکه

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
پس چرا همه ی میمون ها انسان نشدن؟

همینو بگو

کدوم علم علمی که هنوز ناقصه دلیل بسیاری از چیزها رو نمیدونه

علم ناقصه؟؟؟ بعد خرافات شما کامله . تو یه حرفو تو گوش یه نفر بگو بره به ده نفر انتقال بده بعد برو از نفر دهم بپرس ببین چی تحویلت میده . بعد مثلا اینو چجور میخای باور کنی ک واقعا هابیل قابیلی وجود داشتن . از کجا میدونی تحریف نشدن . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
کدوم علم علمی که هنوز ناقصه دلیل بسیاری از چیزها رو نمیدونه

پس شما لطف کن من بعد مریض شدی برو امامزاده دخیل ببند پیش دکتر نرو علمش ناقصه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
علم ناقصه؟؟؟ بعد خرافات شما کامله . تو یه حرفو تو گوش یه نفر بگو بره به ده نفر انتقال بده بعد برو از ...

عزیزم اینها در قرآن اومده و قرآن هم یک کلمه اش هم تحریف نشده