2777
2789
مهم تریییینش تیز شدن تو رفتار خانواده س... خیییییییلی مهمه تک تک رفتارهاشون مهمه...

با مثال بگو و تو ر خدا آخه موقع آشنایی خانواده رو فقط تو جلسه در حال خوردن چایی میوه آدم میبینه 

چه رفتاری آلارم باشه براااش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۳ سال، نه هردو تغییر کردیم. دوس داریم همو ولی من واقعا فک میکنم اشتباه بوده ازدواجمون. انتظارم یه چ ...

چقدر ناراحت کننده

انشاللع خدا به دلتون ارامش و صبر بده که فراموش کتید 

بیشتر برای خودتون میکم که روحتون اسیب نبینه

با مثال بگو و تو ر خدا آخه موقع آشنایی خانواده رو فقط تو جلسه در حال خوردن چایی میوه آدم میبینه چه ر ...

سعی کن وقتی پشت ترافیک اعصاب خوردکنی قرار دازید الکی یه دعوا راه بندازی ببینی استانه تحملش چجوریه ایا توی عصبانیت خرف زشت نیزنه؟خدایی نکرده دستشو بلند میکنه که بزنه و...

باهم میرید بیرون بهش بگو تشنمه ببین میبره برات اب میخره یا میگه بریم کافی شاپ نوشیدنی بخوریم(برای خساست و دیت و دلبازیش)

چقدر ناراحت کنندهانشاللع خدا به دلتون ارامش و صبر بده که فراموش کتید بیشتر برای خودتون میکم که روحتو ...

نه بابا عزیزم. من ادمیم که راحت برام میگذره. شاید همسرم گناه داره چون من عشق برام اولویت نبود😬

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نه بابا عزیزم. من ادمیم که راحت برام میگذره. شاید همسرم گناه داره چون من عشق برام اولویت نبود😬

بالاخره بعداز ۱۳ سال ازدواج خودتون دیگه همسرتون رو‌میشناسید و زدن این حرف درست نیست ولی باید با محبت کاری میکردید که طرف شما باشه 

منکه دلم میگه یروزی خوب میشه یروزی زندگی وفق مرادمون میشه

الانم هست بنظرم چون من عشق اولویت نبود. خودم که قصد ازدواج جدی نداشتم، بهرحال میگذره. عوضش خیلی از همه نظر پخته شدم! چقد صبور، با گذشت، فداکار،و.... چیزایی که فک میکردم نیستم اصلا!

عزیزم آره ناراحت کننده اس واقعا 💔

اون قسمتش اره ولی بقیش نه. اولا که خودم خواستم. میتونستم مثه بقیه نه بگم. بعدش خیلی بهتره. عاشق خودم شدم. چقد بخاطر ویژگی هایی که تو زندگی مشترک بروز دادم به خودم افتخار میکنم. چقد مقاومم. چقد خانوم، چقد ادمیم که میشه همیشه روش حساب کرد! شاید هیچوقت به این مرحله نمیرسیدم

بالاخره بعداز ۱۳ سال ازدواج خودتون دیگه همسرتون رو‌میشناسید و زدن این حرف درست نیست ولی باید با محبت ...

یه چیزایی پیش اومد که همه چی ازبین رفت تا حد زیادی. داشت عشق پیش میومد ولی خراب شد. الان خودم خوشبختم، فهمیدم که وابسته میزی نباشم