2777
2789
عنوان

ماشین خفن شاین تو خیابون 🥹🥹کف تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 101 پست
تو منطقه شما شوهر غول چراغ جادوعه؟اگه اره که بیایم اونجا شوهر کنیم😂

والا تو نی‌نی‌سایت همه شوهراشون میلیاردرن‌ 

گفتم شاید ایشونم‌ اونجوری باشه 🤣 

ن والا سمت ما خبری نیس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برم فردا خیابونارو بگردم این ماشینه رو پیدا کنم بگم یا منو میگیرب یا میگم خانومای نی نی سایت دخلتو ب ...

خخخخ

من داشتم از ماشین اش عکس می‌گرفتم عین استارتر گفت چشم قشنگ چی می‌کنی 🫤🫤🫤

ضایع شدم 

در افق ها محو شدم 

والا تو نی‌نی‌سایت همه شوهراشون میلیاردرن‌ گفتم شاید ایشونم‌ اونجوری باشه 🤣 ن والا سمت ما خبری نیس

حالا من هروقت اومدم تو سایت یکی از خیانت شوهرش باخبر شده 

یعنی وارد اینجا که میشم از هرچی ازدواج و شوهره متنفر میشم😭😂

خخخخمن داشتم از ماشین اش عکس می‌گرفتم عین استارتر گفت چشم قشنگ چی می‌کنی 🫤🫤🫤ضایع شدم در افق ها مح ...

میگفتی نترس عاشق چشم ابروت نشدم دارم از ملشین بیریختت عکس میگیرم نشون دوستام بدم باهم بخندیم😂😂😂

میگفتی نترس عاشق چشم ابروت نشدم دارم از ملشین بیریختت عکس میگیرم نشون دوستام بدم باهم بخندیم😂😂😂

نه والا

جای برادری خیلی خوب بود 

ایشالا قسمت یکی از دوستای نی‌نی سایتی بشه 

😁😁

نه والاجای برادری خیلی خوب بود ایشالا قسمت یکی از دوستای نی‌نی سایتی بشه 😁😁

انشالله

ولی قسمت هرکی شد بدونه دعای ما پشت سرش بوده بره بی ام و شوهرشو بفروشه پولشو بین ما تقسیم کنه😂😂

خخخخمن داشتم از ماشین اش عکس می‌گرفتم عین استارتر گفت چشم قشنگ چی می‌کنی 🫤🫤🫤ضایع شدم در افق ها مح ...

جر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

برادر شوهرم فونیکس داره اونو چیمیگی 😂😂🥲🥹

فونیکس نمیدونم چیه😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!