2777
2789
عنوان

حاضرین با خارجی ها ازدواج کنید کدوم نژاد و ملت

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم بختیاریم حاضر نیستم با ی غیر بختیاری ازدواج کنم حتی لر ی جای دیگ 

غیر ایرانی ک بماند

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یادم نمیاد اصلا،خیلی وقته ۴ سال پیش بود😂😂ولی اون کره ای و شرقیا مواظب باش اونا ممکنه کلاه بزارن سر ...

از کره آیی ها که خوشم نمیاد 😂منم تو این سایت که میرفتم خوب بود اما بعدش همه سن بالا ها اومدن جوون هاش بشدت کم شدن منم دیگه نرفتم 😐😂

مسلمون کجا چه کشوریه گه خب ما هیلی هم مذهبی نیستمکلا فرهنگ ایران و ایرانی

فرهنگ،خوب اخه میدونی،حتی اگه غیرمذهبی هم باشی،بالاخره یه چیزایی از دین وارد روتین زندگیمون شده،فرهنگ ایرانی هم خوب نوروز مثلا همین ترکیه هم میگیره دیگه

فرهنگ،خوب اخه میدونی،حتی اگه غیرمذهبی هم باشی،بالاخره یه چیزایی از دین وارد روتین زندگیمون شده،فرهنگ ...

اره ولی خب میگم اینجور نیس 

بگیم چون مسلمونه ۱۰۰ درصد بهم پیایم

نع من کشورای اطراف خوشم نمیاد

آسیای شرقی

اروپا آمریکا

ک فرهنگمون خیلی فرق داره 

فرهنگ فقط هالوین نوروز نیس

اره ولی خب میگم اینجور نیس بگیم چون مسلمونه ۱۰۰ درصد بهم پیایمنع من کشورای اطراف خوشم نمیادآسیای شرق ...

بله فقط هالوین نوروز نیست ،خوب با هم کنار میاین دیگه،البته همه فرهنگا به هم نمیخورن درست میگی،ولی من اکثرا دیدم خارجیای غربی خیلی زود با فرهنگ طرفشون خو میگیرن چون خودشون همچین فرهنگ خاصی ندارن البته اکثرا نه همشون،مثلا ایتالیایی ها سنتین

بله فقط هالوین نوروز نیست ،خوب با هم کنار میاین دیگه،البته همه فرهنگا به هم نمیخورن درست میگی،ولی من ...

سنتی یعنی چی 

نه بابا مثلا با کفش میان تو میرن

درصورتی که ایرانی نیس اینجوری