2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داشتن خود

تلاش برای خود

قبول داشتن خود 

پذیرفتن خود

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

منم اینطوریم خیلی کمبود محبت دارم مثلا خلا تو وجودم حسش میکنم

از این حرفام ک میگن عاشق خودت و باش و اینام بیزارم

ینی چی اخه کسی ک هیچ وقت محبت ندییده نمیدونه چیه بیاد به خودش محبت کنه/؟یه چیز یادگرفتن انداختن سر زبوونشون

...

چجوری ، چهار ساله درگیرم/"

اینا همش حرفه خودت به خودت محبت کن 

درسته باید با خودت مهربون باشی ولی اینا ریشه داره باید عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشی باید حس کافی بودن داشته باشی و ولی چیز دیگه با جمله خودت به خودت محبت کن که اینا حل نمیشه 

برو تراپی ببین اصلا ریشه این کمبود محبتت و وابستگیت چیه بعد ریشه یابی میتونی درمانش کنی

حس نیاز به محبت وجود داره، ولی باید حس دورادور باشه تا لذتش با توهم بیشتر بشه

، واقعیت با خیال فرق زیادی داره.

که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکلها

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
چجوری ، چهار ساله درگیرم/"

مرحله ی اول پذیرش هست. هر چیزی که از بدو تولدت تا الان انفاق افتاده رو‌ بپذیری‌ و در آغوش بگیری. منظورم از پذیرش، پذیرفتن قلبی اون چیزی هست که تا الان نمی پذیرفتی و ازش فرار میکردی یا غصه اش رو میخوردی.

بعد از اینکه همه‌چیز رو پذیرفتی به دنبال راه حل باش. مثلاً من از نظر عاطفی شکست یا خانواده ام بهم محبت نمی‌کنند یا... خب الان چاره چیه؟! بنشینم غصه بخور درست میشه؟؟ چند سال افسرده باشم درست میشه؟؟ گریه کنم درست میشه؟؟ معلومه که درست نمیشه پس باید دنبال راه حل باشم و تصمیم به دگرگونی بگیرم.

خب حالا که تصمیم به دگرگونی و تحول گرفتم باید چه کار کنم؟ حالا که می‌خوام تغییر کنم باید چه کار کنم؟؟؟ اینکه راه حل بلد باشم اما کاری نکنم جواب میده؟؟ نه جواب نمیده پس باید به خودت تعهد بدی. تعهد بدی که هر روز یه قدم برای بهتر شدن حال خودت برداری. تراپیست، کلاس، شنا، هنر، آموزش، فیلم و کتاب یا هر چیزی که بهت کمک می‌کنه رو‌ از خودت دریغ نکن.

موفق باشی عزیزمم♥️

جاری مثل رود🌱💛🧡