2777
2789

میخوام ببینم خیلی غیرعادیه یا برای بقیه هم‌ پیش میاد

تو‌‌ هر بحثی سریع قهر میکنه میذاره میره، حتی نمیشه بهش گفت بالای چشمت ابروئه، اینجوری مسائلمون هم حل نمیشه اصلا

منم ترس از رها شدگی دارم واسه همین اکثر مواقع خودم التماس میکنم برگرده، حتی اگه تقصیر اون باشه کاملا. یا نهایتا وقتی برمیگرده خنثی‌ام

اونم از این نقطه ضعفم خوب سواستفاده میکنه

وای از اون صحنه‌ای که ۱۰۰۰ بار برام تکرار شده، اون لحظه‌ای که میره، در خونه رو میبنده، یا از ماشین پیاده میشه، یا وقتی پشتش رو بهم میکنه و پیاده میره....

آخ انگار خنجر تو قلبم کردن

انقدر تا حالا پشتش دویدم و التماسش کردم که حالم از خودم بهم میخوره

تو تمام نقاط ایران شوهر نازنازیه من قهر کرده و رفته همهههه جا خاطره‌ی بد دارم ازش

سالهاست باهاش زندگی میکنم حتی یکبار هم قهر نکرده، تو خانوادشون کلا قهر بی معنیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من 14 ساله باهمچین آدمی دارم زندگی میکنم.هربار که التماسش کردم قهرنکنه بجاش کتک خوردم.ولی واقعااااا دیگه چندماهه برام اهمیتی نداره تا اون میخاد قهرکنه من زودتر قهر میکنم انقدرم بی اهمیت میشم و آرامشم بیشتره که بعد چندروز خودش میاد سمتم.خیلی حسرت میخورم که چقدر از جوونیم پای منت کشی الکی رفت.لطفا لطفا لطفا منت کشی نکن اون بدتر میشه.وقتی قهر میکنه بی محلش کن انگار که برات مهم نیست 

عزیزم من 14 ساله باهمچین آدمی دارم زندگی میکنم.هربار که التماسش کردم قهرنکنه بجاش کتک خوردم.ولی واقع ...

اینم چند بار امتحان کردم ولی درست بشو نیست

وای جدیدا عصبانی میشم ازین وضعیت

از لجبازیش

اه

خدا لعنت کنه خونواده‌ای رو که بچشونو اینجوری بار آوردن

نمیفهمه نقش همسر و مرد بودن یعنی چی

نمیفهمه ناز زن رو خریدن یعنی چی

فقط و فقط به فکر خودشه

اینم چند بار امتحان کردم ولی درست بشو نیستوای جدیدا عصبانی میشم ازین وضعیتاز لجبازیشاهخدا لعنت کنه خ ...

باچندبار جواب نمیگیری باید تکرار کنی.و کاملا بی تفاوت نشون بدی 

شوهر منم چهار پنج سال اول زندگی شبیه  همسر  شما بود، قهر میکرد، میرفت بیرون، میرفت خونه مادرش یا خواهرش، ولی من با اینکه مثل شما ترس از رها شدن داشتم هیچوقت نازش رو نمیکشیدم و نمیگفتم برگرد وقتی میرفت خونه مادرش اون دعواش میکرد و میفرستادش خونه چون قبلا ازش خواسته بودم همیشه این کارو انجام بده  اما زمانی ک میرفت خونه خواهرش چون اون دل ب دلش میداد و  دو دقیقه بعدش گوشی رو میگرفت دستش و برای همه تعریف میکرد من عصبانی میشذم و زنگ میزدم بهش و با داد و بیداد بهش میگفتم سریع برگرده خونه اما بعد از برگشتش اشتی نمیکردم تا خودش بیاد اشتی کنه

ترست رو نشون نده و به هرقیمتی ک شده قوی باش تا نقطه ضعف نداشته باشه، اصلا بهش نگو نرو و وقتی رفت سراغش رو نگیر وقتی برگشت نگو کجا بودی!!! بی تفاوت مطلق باش