2777
2789
خب دکتره میتونه تشخیص بده که بدونه نوک بهم میاد یانه؟؟؟نه اون وقت دیره من میخوام قبل عروسی باشه که ح ...

نهههه آقایی اصلا خوبش نشنیدم من خودم یزدی هستم 

میکنم از هر چند تا عمل چن تاش خراب میشه 

اگه میخوای عمل کنی فقط برو تهران 

و اینکه قبل عروسی هم عمل نکننننن اصلاااا 

ازمن می‌شنوی 

تو عروسی انقد بینیت کریم میکنن هر مدلی بخوای درمیارن

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا این چه حرفیه چیزی نگفتی ❤️💞واقعا اگه خواستی عمل کنی من هرجوره بتونم راهنمایی میکنم از بس خو ...

عزیزم خیلی سخته میدونم خدا به دلت ارامش بده و جیبتو پر پول کنه دکتر خوب و منصفی سرراهت بزاره ترمیم کنی خواهر اگه دوست داری عکس قبل بعدتو بزار ببینم چطور شدی که اینقدر ناراحتی

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
اینستا نه ندارم میگن عکسایی توی پیج میزارن الکیه افکته چمیدونم

نه اینا معروفن واینکه فیلم میزارن 

عطایی هم کارش عالیه تهرانه 

نهههه آقایی اصلا خوبش نشنیدم من خودم یزدی هستم میکنم از هر چند تا عمل چن تاش خراب میشه اگه میخوای عم ...

من بینیم از نیم رخ درازه هرچقدر گریم کنن ممکنه توعکسام دراز دیده شه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
نهههه آقایی اصلا خوبش نشنیدم من خودم یزدی هستم میکنم از هر چند تا عمل چن تاش خراب میشه اگه میخوای عم ...

عه یزدی هستی 

من برای عمل حتما ازت کمک میگیرم

من بینیم از نیم رخ درازه هرچقدر گریم کنن ممکنه توعکسام دراز دیده شه

خوب بزار برات بگم تو مدت ها بعد عمل بینی حتی یکسال صورتت ورم داره  نه فقط بیتی اونوقت کل صورتت بدمیوفته 

خوب بزار برات بگم تو مدت ها بعد عمل بینی حتی یکسال صورتت ورم داره نه فقط بیتی اونوقت کل صورتت بدمیو ...

ژل زدم صورتم براقه الان ببینم میتونم برات نیمرخ بگیرم اخه توگوشیم ندارم

عزیزم خیلی سخته میدونم خدا به دلت ارامش بده و جیبتو پر پول کنه دکتر خوب و منصفی سرراهت بزاره ترمیم ک ...

مرسی عزیزم ترمیمم کنم مثل قبل که نمیشه تنفسمم مشکل دارم 

خیلی ببخشیدیه مشکل دیگه ای هم که دارم دائم آبریزش بینی دارم عذابه واقعا😔 بینیم واقعا مشکل پیدا کرده نمی تونم عکس بزارم شرمنده گلم 💔🌺

خوب بزار برات بگم تو مدت ها بعد عمل بینی حتی یکسال صورتت ورم داره نه فقط بیتی اونوقت کل صورتت بدمیو ...

گذاشتم عزیزم

از نیمرخ مشکل داره پس چرا از تمام رخ پیدا نبود؟

تمام رخت خوبه ولی نمیرخت نه 

همین که گفتم تهران برو طبیعی عمل کن بگو فقط مشکلاتش گرفته بشه

مرسی عزیزم ترمیمم کنم مثل قبل که نمیشه تنفسمم مشکل دارم خیلی ببخشیدیه مشکل دیگه ای هم که دارم دائم آ ...

عزیزم چه سخت خدا به دلت ارامش بده ولی خودتو دوست داشته باش بشکنه دست دکترت ازش نگذر شکایت میکردی

این مقنعه سرشه چه خوب شده من ارزوم این بینیه هزینش چنده بالاست؟

فک کنم برخورده هست کاراش عالیه کلا 

یه بلاگر یزدی پیشش عمل کردم بود هرروز ازش میپرسم کجا عمل کرده