2777
2789
نه عزیزم عمل نکن بینیت به صورتت میاد بعد عمل بینی ممکنه فرم بقیه چهرتم عوض بشه وخراب بشه حالا به نظر ...

واقعا ینی بینی من نیاز نداره؟

نوکش افتادست 

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ینی بینی من نیاز نداره؟نوکش افتادست

ببین جممکنه افتادگیش رو درست کنم اصلا بهت نیاد اونوقت میخوای چکار کنی میتونی دوباره نوکش رو بندازی؟؟؟تازه خیلی بیتی های عمل بعد چن وقت کامل نوکش میوفته !!!

نه اگه خواستی هم عمل کنی تو ۳۰یا۴۰سالگی بکن که بد شدی حداقل تو اوج جوونی نباشی 

بارم اگه خواستی عمل کنی بگو من بهت دکتر معرفی کنم یه دفعه صورتت مصنوعی نکن

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

این بینی رو خواستی عمل کنی حداقل پول خوب هرج کن نزنن خراب کنن 

دکتر لیلا ملکی ویژه دکتر دیگه بود اسمش یادم نمیاد دوتاییشون خانم بودن عالی عمل میکردم یه جور عمل میکنن انگار از اول این بینی برای این صورت ساخته شده بود

این بینی رو خواستی عمل کنی حداقل پول خوب هرج کن نزنن خراب کنن دکتر لیلا ملکی ویژه دکتر دیگه بود اسمش ...

میخوام عمل کنم ولی پیش یه دکتر خیلی خیلی خوب بلاخره زیباییه اگه یک درصد بد بشه گند میزنه به چهرم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
نمیرم بخدا دارم تایپ میکنم🥲

ببخش عزیزم حتما نت ضعیفه برای من چراغ سبز نبود فکر میکردم نیستی حلال کن زود قضاوت کردم♥️

این بینی رو خواستی عمل کنی حداقل پول خوب هرج کن نزنن خراب کنن دکتر لیلا ملکی ویژه دکتر دیگه بود اسمش ...

کجان تهرانن؟

فداتشم دوتا دیگه گذاشتم ببین پاک کنم

خدا نکنه عزیزم از نظر من همینجوری خوشگلی وچون بینیت مشکل خاصی نداره فک نکنم خیلی تغییر کنی وخوشگلتر بشی 

ولی امکانش هست با یه عمل بینی کل صورتت خراب بشه واقعیت رو گفتم 

اگه بخوای عمل کنی حتما باید پیش یه دکتر ماهر بری که قطعا پول زیادی میگیره 

ببین جممکنه افتادگیش رو درست کنم اصلا بهت نیاد اونوقت میخوای چکار کنی میتونی دوباره نوکش رو بندازی؟؟ ...

خب دکتره میتونه تشخیص بده که بدونه نوک بهم میاد یانه؟؟؟

نه اون وقت دیره من میخوام قبل عروسی باشه که حسابی تغیر کنم وخوشگل بشم برای عروسیم

حتما ازت کمک میگیرم 

نظرت راجع اقایی یزد چیه؟ تاپیک خودت یه خانومی گفت

ببخش عزیزم حتما نت ضعیفه برای من چراغ سبز نبود فکر میکردم نیستی حلال کن زود قضاوت کردم♥️

نه بابا این چه حرفیه چیزی نگفتی ❤️💞

واقعا اگه خواستی عمل کنی من هرجوره بتونم راهنمایی میکنم 

از بس خودم اذیت شدم میگفتم کاش قبل عمل یکی به من میگفت

خدا نکنه عزیزم از نظر من همینجوری خوشگلی وچون بینیت مشکل خاصی نداره فک نکنم خیلی تغییر کنی وخوشگلتر ...

پیش ماهر میرم من کرمانیم کرمان دماوندی زیاد ازش تعریف میکنن نمیدونم بخدا اینقدر میترسممممم که نگو

بینیم اره خوبه طوریش نیست ولی من خودم فکر میکنم نوکش افتاده درازه بالاش کلفته