2777
2789
عنوان

جلو چشمام با همکارش لاس زد دوساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 61 پست
ینی چیدارم میگم داشتم خفههه میشدمبا گریه زدم بیرونفکرکن من ک داشتم ازخونه میزدم بیرون بازم قطععع نکر ...

چه بهتر فکر کن ازدواج کنی و این اخلاقشو ترک نکنه و تو مجبور بشی به خاطر بچه هر روز لاس زدنشو با یکی ببینی. 

اگه اونجامیموندی وباهاش ادامه میدادی دیرازجونت فکرمیکردم احمقی. حالا که اومدی بزار همیشه  اون بسوزعه.. دوماه بسوز تحمل کن تا یه عمرنسوزی.. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یخداانقد دستام میلرزید

اولش سخته با خودت کنار بیا وفراموشش کن تو میتونی انشا الله بهترین سر راهت قرار بگیره❤🌺💖💖

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
چطور نمیتونی دل بکنی حتما باید رو تخت با یکی دیگه ببینیش تا باورت بشه زودتر خودتو نجات بده وگرنه بعد ...

هیییی

اره

باید رو خودم کارکنم

از کار‌و زندگی‌افتادم همش به این لجن فکرمیکنم

انقد از درسام موندم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
اصلا به حرف این مردا و پسرا گوش ندید برای بدست اوردن چیزیکه میخوان هزار تا دروغ میبافنفقط ببین چیکار ...

بخدا

باورت میشه ده دیقه قبلش جلو دوستم میگفت غلط کردمممم

گوه خوردم

یه فرصت دیگ بده درست کنم همه چیو

به قران به ده دیقه نکشید اینکارو کرد

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
اگه اونجامیموندی وباهاش ادامه میدادی دیرازجونت فکرمیکردم احمقی. حالا که اومدی بزار همیشه اون بسوزعه ...

باورت میشه انقد کارش زشت بود ک مامانشم طرف منو گرقته بود و بعدش سرزنشش کرده بود

مادرش ارزوش بود ازدواج کنیم

این حسرتو به دل همه گذاشت.

مرد هول زن ببینه دست و پاشوگم میکنه.دست خودش نیست.اگه میخوای ی عمر عذاب نکشی و مطلقه نشی.فراموشش کن. ...

واقعا ذاتش عوض بشو نیست

اونا که تو مجردی کلی رعایت میکنند بعد چند سال گندشون در میاد اینکه از مجردیش اینجوریه

این پسرررخوب فامیل بود

دوستم باعث اشناییمون شد

ینی اینجوریه ک همه سرش قسمممم میخورن

دیروز دوستم میگفت بخدا ما این روشو ندیده بودیم همیشه خیلی سرسنگین و سربه زیر بود

بعد دوستی با تو اینجوری شده