jeon_baran مدیر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6107 عنوان نهمیا و دهمیای سایت بیاین😂 | مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 141 پست من دهممتجربیمبچه های دهمی بیاین نهمیا و حتی پایه های پایینترو یه نصیحت بکنین✨🗿شمام گوش بدینااامن بهتون میگم از امسالتون فقط لذت ببرین درکنارش درساتونو خوب بخونید همین چون از دهم حتی پنجشنبه جمعه هم نمیتونید نفس بگشید😂💔🔪 @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌 دیروز | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمه_سبزیییی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 1178 به نظر شما رشته تجربی یا ریاضی کدوم بهتره برای دختر ؟ بین دو راهی موندیم ، لطفا دوستان راهنمایی کنند ... هر کدوم که علاقه دارهواسه رشته ها جنسیت تعیین نکنین سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*
لامینورشونم عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1399 سخخختتتت😂مدرسه ما نمونه دولتیه قبولیاش از تیزهوشان بیشتر بوده تو منطقه. تو منطقه اول شدیم تو استانم ... یکیم تو مدرسه ما فیزیک شیمی زیست رو جدا کردن معلم جداگانه میاد از هفتم 🖤🖇
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6107 ریاضی فیزیکنمونه نخونده قبولی داداش برو غمت نباشه @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 102 فیزیک برام آب خوردندیگه المپیادی ام نهایی پارسال فیزیک چند شدی
قرمه_سبزیییی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 1178 معلممون ملخ بیست سانتیو کرد دوسانت داد تو امتحانمون😂😐سیاه سفید اونم 😂😂😂باید خودتون تشخیص میدادن کلش سمت چپه یا راست😔😂😂 سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*
لامینورشونم عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1399 یازدهمم مدرسه نمونه مرکز شهرمون قبول شدم نتونستم خوابگاه بمونم الان دولتی میخونم ولی نوع مدرسه اصلا ... میخاستم بدونم تیزهوشانی یا نعو وضعش چجوریه😭 🖤🖇
قرمه_سبزیییی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 1178 فیزیک برام آب خوردندیگه المپیادی ام چطوری میخونی میشه بگی من شنبه فصل دو دهم امتحان دارم🥲🥲 سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6107 فیزیک برام آب خوردندیگه المپیادی ام چگونههه🗿🗿 @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6107 نهمم و همچنان تو انتخاب رشتم موندم تجربی نیا @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
tanharr عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1476 ریاضی فیزیک شیمی زیستدرسایی که فقط تو رشته تو هستن و تو کنکورت میانجز زیست بقیش با بچه های ریاضی فیز ... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم تجربی میخواددددد
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 102 چطوری میخونی میشه بگی من شنبه فصل دو دهم امتحان دارم🥲🥲 فصل ۲ ک خوبه فصل ۴ دهمو من دوس نداشتم
tanharr عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1476 نهمم و همچنان تو انتخاب رشتم موندم به هیچ وجه انسانی نیا به معنای واقعی پاره میشی
lili999 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 144 تجربی نیا آخه رشته های پردرآمد پر در آمد دانشگاهی اکثرا از تجربین
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6107 من تیزهوشاتم اگه معدلم 17 شه خودکشی میکنم😭😭ینی منم برم نهم این نمره هارو میگیرم؟ خیلی سخته؟؟ بری دهم منظورته؟ بری دهم این معدلو بگیریکلاهتو میندازی هوا😂 ببین من دارم میگم تا نهم معدلم بیست بوددد 0/25 کم میگرفتم خدارو میاوردم زمینالان دعا کنید فیزیکمو از 7 بشم 5/5😭😭😂😂😂😂معجزه ست @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 102 آخه رشته های پردرآمد پر در آمد دانشگاهی اکثرا از تجربین برو هنر😂 همه رشته ها سختن