2777
2789
عنوان

نهمیا و دهمیای سایت بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 141 پست
ریاضی مثلثات شدم یازدههههدو روز خوندم براش شدم یازدهههه

حاجی من فصل یک ریاضی و با تقلب شدم 18😂😂😂😂😂

فیزیک 15/75

بازم رونمایی کنم؟ 😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بابا کلا ۴ تا تخصصی داری ما همه درسامون جز دو سه تا تخصصی هست پدرمون در اومده

جغرافیا مثلا کاری داره یا علوم فنون😭😂حفظیهههه

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
تو یازدهمی؟ نمونه؟

یازدهمم مدرسه نمونه مرکز شهرمون قبول شدم نتونستم خوابگاه بمونم الان دولتی میخونم ولی نوع مدرسه اصلا مهم نیس مهم تلاش خودته و این ویدیوهای اموزشی واقعا فوق العادن فک کن بهترین اساتید کشور دارن تو کلاسای انلاین تدریس میکنن واقعا از لحاظ امکانات با مدرسه دولتی مشکلی ندارم

منم دهم انسانی ام گوه خوردم اومدم این رشته نه آینده داره نه هیچی خودم رو بدبخت کردم با اینکه معدلم ه ...

واا چرا

وکیل معلمی حقوق ..

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

به عنوان یه ۲۹ سالشه که رشته اش ریاضی بود بهتون توصیه میکنم ریاضی و فیزیک و جدی بگیرید خصوصا توی رشته تجربی این دو درس هم خیلی تراز میارن هم خیلی توی رتبه و رشته قبولیتون تاثیر میذاره

همتون موفق باشید❤

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪
تخصصی ینی چی بچه هاتخصصی های دهم تحربی چیه؟

ریاضی فیزیک شیمی زیست

درسایی که فقط تو رشته تو هستن و تو کنکورت میان

جز زیست بقیش با بچه های ریاضی فیزیک یکیه اونا فیزیک یه فصل بیشتر دارن

البته فقط دهم

یازدهم برا ما زمین شناسی اضافه میشه برای اونا گسسته و حسابان و... 

این روش معجزه می کنه🥲😂به جای این درسای چرت و پرت اینجوری بخونی صد در صد همون سال اول سه رقمی میشی

من درسای خودمو چجوری جمع کنم؟ 😂

سخخختتتت😂مدرسه ما نمونه دولتیه قبولیاش از تیزهوشان بیشتر بوده تو منطقه. تو منطقه اول شدیم تو استانم ...

تیزهوشان نهم به دهم کم برمیدارن چون ظرفیت نی بقیه از ششم اومدن

ولی یه قانون حدید اومده که هفتمای امسال بازم محبورن نهم به دهم تیزهوشان بدن بدبختا

از ما که گذشت وگرنه باس تیزهوشان میدادیم باز شانس اورذیم

سختتتتت😭😭😭😭😭😭😭

وایییییی

خودکشی میکنم اگه معدلم 18 بیاد😭😭😭

🖤🖇

من شدم 17🥲😂😂😂

معلممون ملخ بیست سانتیو کرد دوسانت داد تو امتحانمون😂😐سیاه سفید اونم