2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیلی اذیتم کرد با اینکه ی سال بود باهاش زندگی کردم خیلی روم دست بلند کرد اصلا احتراممو نداشت اصلا حرفام براش مهم نبود ولی باز دلم نمیخاست ازش جدا شم 

ولی اون حتی ی بار بهم زنگ نزد هیچوقت نمیبخشمش خدا ازش نگذره 

خیلی بده ایشالا خیر نبینه همچین مادری من زندگیمو دوست داشتم الان دارم داغون میشم تو سن ۲۰سالگی دارم ...

خب اون زن اولشه 

اینا دوباره ازدواج کنن بازم داستان همینه ،تو نت بخون درباره پسرای بچه ننه 

فردا پشتت الکی میگن خیانت کردی که خودشونو بالا ببرن 

مردا و خانوادش هر چی میشه میگن زنمون خیانت کرد که ادای قربانیا و مظلوم هارو در بیارن بقیه بگن اخی چی کشیدی از دست زنت گس لایت میکنن

مهریتو نبخشی بمون حرصشون بده

خیلی بده ایشالا خیر نبینه همچین مادری من زندگیمو دوست داشتم الان دارم داغون میشم تو سن ۲۰سالگی دارم ...

همهین آدمایی درست بشو نیستن..منم خیلی به شوهرم کمک کردم از لحاظ مالی وعاطفی ولی جای اینکه جبران کنه برام میگه توکمکی نکردی و مادر خواهرشدن آدم خوبی زندگیش..با اینکه همین مادر وخواهرش کلی زخم زبون میزنن بهم ولی پشتم درنمیاد

خب اون زن اولشه اینا دوباره ازدواج کنن بازم داستان همینه ،تو نت بخون درباره پسرای بچه ننه فردا پشتت ...

همه منو میشناسن بخدا هیچوقت تو زندگیم کوچکترین خطایی نکردم خیلیای ارزوشون بود با دختری مثه من ازدواج کنن ولی من تباه شدم با ی آدم اشتباه💔

هیچوقت نمیبخشمش

همهین آدمایی درست بشو نیستن..منم خیلی به شوهرم کمک کردم از لحاظ مالی وعاطفی ولی جای اینکه جبران کنه ...

دقیقا شوهر منم همین بود هیچوقت کارایی که من براش کردمو ندید فقط میگفت خانوادم 

اره دقیقا خیلی بده..شوهر من هرماه پول به خواهرش ومادرش میده ولی برا من که باردارم یه کادو نمیخره

این پول نمیده ولی شده بلانسبت مثل خر خونه کار کردم خرید کردم و همون لحظه رفتع بوده خونه اونا برای کمک بهشون کادو هم قربونش برم آخرین بار واقعا فک کردم یادم نیومد 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم