2777
2789
عنوان

از دست مربی فوتبال پسرم عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماره مربی شونو بگیر زنگ بزن باهاش صحبت کن و بگو برای بردن ب اینجور جاها با والدین هماهنگ باشید

اصلا انقدر بد به دلم افتاده انگار راضی ام که دیگه نره کلا اونجا

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ولی من با خوندن متن هم استرس گرفتمچطور انقدر بیخبر از شما بچه هاتونو این ور اون ور میبره و بهش چیزی ...

آخرین بار جمعه هفته پیش بوده ، معمولا آخر هفته ها میبره 

به پسرم گفتم چند روز از دوره این ماه مونده برو سالن فقط واسه فوتبال ، راس ساعتم برمیگردی 

برنامه آخر هفته هم هر چی باشه تعطیله،دیگه نمی‌ذارم بری 

باز امروز ۴۰ دقیقه دیر اومد خونه

با بقیه مادرا ارتباط بگیر دسته جمعی یه تصمیمی بگیرین

گرفتم ، اونا به من میگن تو بدبینی ، بذار راحت و آزاد باشن بچه ها ، سخت گیری کنیم زده میشن😐

همون ، خودمم ذهنم به همونجا رفت به شوهرم گفتم از دعا شروع کرده واسه جلب اعتماد که آدم مقید و مذهبی ه ...

شما عزیزم پیگیری کنید. شاید والدین دیگه میشناسن و خیالشون راحته ولی شما به خاطر بچتون وظیفتون هست پیگیر باشین اصلاهم نترسین تنها برین پیگیری کنین و حتما مربی درست حسابی پیدا کنین اگر مشهد هستین میتونم کمکت کنم. بعدم بچتون ناراحت بشه بهتره خدایی نکرده اتفاق بدی براش بیفته 

تنها راهش اینه اول اگه از این بچه ها یکی بزرگتره با مامانشش آشنا شو ببین اون حرفی نزده به خانواده اش ...

پسر من دهن لقه ، چیزی شده باشه نپرسمم خودش میاره میذاره کف دستم ، من اصلا نمیدونستم رفتن کافی شاپ ، اولش گفت رفتیم زمین چمن ، منم باور کردم 

بعدش رسیدیم خونه زد زیر گریه گفت دروغ گفتم مارو برده کافی شاپ ، ترسیدم بگم دعوام کنید

پرسیدم اونجا اتفاقی نیفتاد ، حرفی بهتون نزد ، گفت نه فقط غذا خوردیم پی اس زدیم، همین 

شما حق دارید رفتارش مشکوکه واسه مسابقه طبیعیه ولی دو روز دیگرش قابل تعامله

پسرم قبلا ژیمناستیک میرفت ، مربی شون خانم بود ، همه چیز طبق اصول و برنامه 

مسابقه هم می‌برد همراه والدین و با اطلاع و رضایت والدین 

ایشون دیگه گندشو درآورده!

خودت بچه رو ببر بشین کلاسش تموم شده بعد برش گردون

سآلن ورزشی مردونه ست ، اصلا خانم راه نمیدن 

تو سرما نمیتونم وایسم اون وقت شب ، ماشینم ندارم 

شما عزیزم پیگیری کنید. شاید والدین دیگه میشناسن و خیالشون راحته ولی شما به خاطر بچتون وظیفتون هست پی ...

آره فکر کنم باید همینکارو بکنم ، امشب به این نتیجه رسیدم چند روز گریه کنه بهتره تا اینکه دور از جون بلایی سرش بیاد و سالها بابتش گریه کنه و روح و روانش آسیب ببینه