2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پسره که الان باهمید همسر ایندتون نیست. همسر اینده تون از طریق روابط جدیدی که در اینده خواهید داش ...

همین که الان باهاشم خوبه و دوستم داره؟

همسر خودم بهترره این اینکه الان هست؟

ینی کات کنم؟

شما بعد از تحصیل ارشد یا در طول ارشد ازدواج میکنید. شغلش احساسم میگه دولتی نیست ارشد جایی که مد نظرت ...

تا آخر هفته جایی که میخوام رو میرم یا ن؟ دیرتر میشه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
مهران شما رو دوست داره. باکسی که در رابطه هستید اخرش به ازدواج ختم میشه و جدایی احساس نمیکنم

عزیزم من کب باردار میشم

جنسیتش هم بگو 

مرسی

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
اون کسی که شما دوستش دارید از شما خوششون میاد ولی علاقه شما نسبت به ایشون بسیار بیشتره. شما در زندگی ...

میشه به من بگی که امیر بر می گرده یا نه؟

دوباره بهم پیام میده؟ منتظرش بمونم؟

خونواده‌ش راضی میشن؟

حس حسین به شما خوشاینده اما فعلا قصد ازدواج نداره

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️

N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذاره؟

نظرت درباره ازدواجم چیه؟

کلا هر چی ازم حس میکنی بگو ممنون میشم❤️

خدا هست ...
این پسره که الان باهمید همسر ایندتون نیست. همسر اینده تون از طریق روابط جدیدی که در اینده خواهید داش ...

راجب همسر اینده من حست چیه?شغلش چیه؟ظاهرش و اخلاقش؟چند سالگی ازدواج میکنم؟خوشبخت میشم؟

عزیزم لطفا ج بده بنظرت احد اسمی از من برده پیش بقیه؟؟؟بکسی گفته که با من حرف زده؟؟؟

احمد پیش دونفر از شما نام برده اما برای اون دونفر اصلااا مهم نیست این قضیه کاملا این قضیه رو فراموش کردند ته این گفتن احمد چیز خاصی یا شر نیست ارامش در زندگیتون جریان داره و این کار احمد مخل ارامش شما نیست.