2777
2789
😂😂😂ببین یعنی واقعا دیوونه شدم دیگه 😂بابا پسر جون خودت بیا جلو ؛ تو سعی کن منو ببینی و بهم پیشنها ...

منم رد دادم دیگ انقد رفتم پیجشو چک کردم خالا تو باز خوبه خودشو میبینییی🥲😂😂

یکم باید صبر داشته باشیم ولی نداریمممم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم اواخر سال اینده شغل خوبی پیدا میکنید تا اون موقع یک شغل هم پیدا میشه اما بعد از مدتی ولش می ...

اون شغل خوبی که گفتی چی هس؟ شعل موقتی هم اگه میدونی میشه بگی چی هس؟

منم رد دادم دیگ انقد رفتم پیجشو چک کردم خالا تو باز خوبه خودشو میبینییی🥲😂😂یکم باید صبر داشته باشی ...

نه بابا یکماهه منتظرم ببینمش اصلا نمیبینمش 😂🤦🏻‍♀️

من بدبخت نه فامیلی اش میدونم نه آیدی دارم نه تلفن ...

اگر داشتم روزی ۱۰۰ بار پیام میدادم یا چک میکردم 🤦🏻‍♀️😂

ببین این قضیه اوکی بشه نفر اول تو رو عروسی‌ ام دعوت میکنم 😂

کلا دیگه رد دادم ...

اصلا نمیدونم چه غلطی بکنم 😂

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

نه بابا یکماهه منتظرم ببینمش اصلا نمیبینمش 😂🤦🏻‍♀️من بدبخت نه فامیلی اش میدونم نه آیدی دارم نه تلف ...

منم انقد رفتم تو پیجش حالم از قیافش بهم میخوره دیگع😂

جونننننن میام میام با پیمان باهم میایم😁😂

اون شغل خوبی که گفتی چی هس؟ شعل موقتی هم اگه میدونی میشه بگی چی هس؟

شغل دومی که احساس کردم حس میکنم معلمی هست یا در زمینه تدریس هرانچه که هست تو تو شغل دومت موفق و استخدام میشی

منم انقد رفتم تو پیجش حالم از قیافش بهم میخوره دیگع😂جونننننن میام میام با پیمان باهم میایم😁😂

یعنی میشه ؟! 😍🥲

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

عشقم مرسسییی برات حمد خوندم این سوالم میشه جواب بدی اخریشه دیگ قول😁💕م دلش تنگ شده؟پشیمونه؟کی برمیگ ...

دلش برات تنگ شده پشیمون نیست اما با پیامی که به تو میده دوباره رابطتتون شکل میگیره