2777
2789
عنوان

مادرم بخاطر داداشم کلی خودش رو زد برای زندگیمون دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 97 پست
چه ربطی داره؟الان اماما فرزند ناخلف داشتن، امام تربیت بلد نبود یا زنش ...بود؟!

خیلی ربط داره الان شما داری زندگی یه خانواده معمولی و با اماما مقایسه میکنی؟ 

وقتی یه بچه تربیت درست داشته باشه میدونه که باید یه تعادلی بین خانواده و زنش داشته باشه ، سر پدر و مادرش داد نزنه، بهشون زور نگه

اماما انقدر زن و بچه داشتن و درگیر جنگ بودن که وقت نمیکردن برای بچه وقت بزارن

اونیم که فرزند خلف بود چون مادرش خوب و با تربیت بود .

اول یه فکری کنید برای اون دعا و طلسم هایی که پیدا می کنید ، مطمئن باشین اثر اوناست ، خدا ذلیلشون کنه ...

کجا باید برم جایی بلد نیستم من اون دعاهاش خیلی قویه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خوبین ولی همه عروسا عین شما نیستن من برادر اولیم خودش خیلی اجتماعی مسئولیت پذیر ولی زنش کلا داغو ...

ولی یچیزی هم هست ک پسر اگ کمی بعد عروسی بنا بر دلایلی ک اصلنم مربوط ب عروس نیس،تعقییر میکنه دیگه خانواده پسر همش زنشو مقصر میدونن

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
دورا جون باباتبابای منم داداشم کشتنفک کردی سرطان و هزار تا مریضی دیگه از کجا میان از استرس و اضطرا ...

بهویل بدبخت 

کر گپ کنن که خیری بینن زسون

ابون بلا جونسون 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

خیلی ربط داره الان شما داری زندگی یه خانواده معمولی و با اماما مقایسه میکنی؟ وقتی یه بچه تربیت درست ...

حرفتو کاملا تکذیب میکنم

پدر و مادر من بهترین بودن برا بچه هاشون

ولی داداشم معتاد شد خودش خراب کرد

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

ولی یچیزی هم هست ک پسر اگ کمی بعد عروسی بنا بر دلایلی ک اصلنم مربوط ب عروس نیس،تعقییر میکنه دیگه خان ...

بعضی خانواده های بی درک تینجورین من یه جاری دارم کدبانو زرنگ هوش بالایی داره چهار تا بچه داره فقط ببین خودش بچه هاش دسته گل هواسش همیشه به بچه هاش هست مهموندار خوش اخلاق ولی تا برادر شوهرم یه کاری برخلاف خانوادش میکنن سریع میگن زنش بده خودشون میدونن عرویشون ماهه همه چی تمومه خوششون میاد اینجوری باشن

کجا باید برم جایی بلد نیستم من اون دعاهاش خیلی قویه

نمیخواد جایی بری ، تو گوگل تو اینستا سرچ کن هر جا درباره باطل کردن دعا و سحر و طلسم مطلب گفتن بخون و گوش کن .. تو اکسپلور اینستا دیدم گاهی پستهایی میاد که یه روحانی حرف میزنه و راه حل میده

دست خدا بالاتره فقط پیگیر بشین

با این دعاها زندگی ها خراب کردن این شیاطین انسان نما

عجب 
دورا جون باباتبابای منم داداشم کشتنفک کردی سرطان و هزار تا مریضی دیگه از کجا میان از استرس و اضطرا ...

خدا پدرتو رحمت کنه عزیزم 

منم داداشمو هیچ وقت هیچ وقت حلال نمیکنم 

اونم چون اشک مادرمو در میاره خیری نمیبینه

هیچ خیری نمیبینه انقدر اذیت میکنه ما رو

کسی که این کارا رو میکنه بلخره یه روزی تقاص پس میده 

دیدم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

دی من هر حونه هی یکی وا خین کنه من دل همه

ولا سخته ندونی وا سر در آری کو ولات😢😢😢

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بعضی خانواده های بی درک تینجورین من یه جاری دارم کدبانو زرنگ هوش بالایی داره چهار تا بچه داره فقط بب ...

درسته کاملا

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
خدا پدرتو رحمت کنه عزیزم منم داداشمو هیچ وقت هیچ وقت حلال نمیکنم اونم چون اشک مادرمو در میاره خیری ن ...

تقاص کارشونو خدا هم تو این دنیا بده هم اون دنیا

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔