2777
2789
عنوان

اگر پدرتون بهتون بگه الهی که جنازتو رو ماشینت بزارن چی میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست

کلا بد اخلاقه و اهل بحث و دعوا با اهل منزله؟اگر این مدلیه به حزفاش اهمیتی نده

یه چیزیم گفت جوابشو بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ناراحتی داره چیزی نمیشه گفت ولی 

ولی اگه‌ بابای من بگه مشکلی ندارم از خدامه بمیرم

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

من باشم سکوت میکنم و سعی میکنم مستقل شم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
کلا بد اخلاقه و اهل بحث و دعوا با اهل منزله؟اگر این مدلیه به حزفاش اهمیتی ندهیه چیزیم گفت جوابشو بده

اهل داد و بیداد هست ولی خب من شکست خوردم 

هی میگع پاشو برو 

چندبارم که نفرینم کرده

گل دختر نازم آرامش

حتی فکرشم وحشتناکه...من ب شدت آدم حساسیم بابام حتی صداشو بالا ببره دق میکنم چ برسه این نفرینا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اهل داد و بیداد هست ولی خب من شکست خوردم هی میگع پاشو برو چندبارم که نفرینم کرده

موقع نفریناش بگو به دعای گربه سیاه بارون نمیاد

مثل خودش باش

بگو تو اگر آدم حسابی بودی دوماد آدم حسابی هم گیرت میومد خودت هیچی نبودی ک پومادت هیچی نشد

بعد اگر شرایطشو داری مستقل شو

یه سوییت کوچیک یه جا رهن کن برو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

منم روز کنکورم مادرم بهم گفت الهی بری زیر تریلیی دیگه قیافه نحست نبینم 

و امید وارم هیچس قبول نشی  😭

واقعا  نمی دونم چه هیزم تری بهش فروختم ک اینجوری میکنه 

نفرینشم گرفت هیچی قبول نشدم