2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق نیست

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

کارش بی محلی نیست، یا باخودش تو جنگه یا خجالت میکشه 

مثلا مثل پسری که یواشکی نگات میکنه بعد تا نگاش میکنی یچور رفتار میکنه انگار نگات نمیکرده

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
کارش بی محلی نیست، یا باخودش تو جنگه یا خجالت میکشه مثلا مثل پسری که یواشکی نگات میکنه بعد تا نگاش م ...

وای دقیقا همینه 

چه جنگی دارن اینا با خودشون؟ دختره باید چطوری رفتار کنه

وای دقیقا همینه چه جنگی دارن اینا با خودشون؟ دختره باید چطوری رفتار کنه

مثلا با خودشون درگیرن که عاشق طرف هستن یانه حسشون سرکوب کنن یا مثلا فکر اینکه نه لیاقتشو ندارن بدرد طرف نمیخورن اونارو چه به عاشقی اینجور چیزا. 

دختر والا هیچیکار نمیخواد بکنه، ولی خب میخوای 🪱بریزی😂👀

مثلا غیرتیش کن ببین واکنشش چیه

بعد از حرکاتشم قشنگ میتونی تشخیص بدی عاشقته یانه

مثلا با خودشون درگیرن که عاشق طرف هستن یانه حسشون سرکوب کنن یا مثلا فکر اینکه نه لیاقتشو ندارن بدرد ...

اینکارو کردم وحشی شده بود ولی خب بار بروز نداد

یه بارم دوستش داشت با من حرف میزد به شوخی دست دوستش رو پیچوند رفت

اینکارو کردم وحشی شده بود ولی خب بار بروز ندادیه بارم دوستش داشت با من حرف میزد به شوخی دست دوستش رو ...

عه پس مبارکه😂😭😍

یجورایی ادامه بده بزار بروز بده بیاد باهات حرف بزنه

چیو ادامه بدمولی مثلا یه وقتایی یه جوری بی محلی میکنه شرمم میاد

نه همین غیرتیش کن بیشتر ادامه بده همینطور که بی محلی میکنه اذیت میشی اذیتش کن 

بعد موقعی که غیرتی شد بی محلیش کن خودش وادار میشه بیاد جلو حرف بزنه

نه همین غیرتیش کن بیشتر ادامه بده همینطور که بی محلی میکنه اذیت میشی اذیتش کن بعد موقعی که غیرتی شد ...

یه بار خیانت دیده میترسم دست بزارم رو این نقطه کلا ول کن بره