2777
2789

عقدیم عید قربان که برام آوردن مناسبتی 

پیرهن شلوار مجلسی و یه تیکه گوشت تزئینی و کیک گرفته بودن

ما چند وقت قبلش که دعوت شدیم خونشون مادرم رفت جداگونه برای شوهرم پدرش برادرش و زنِ پدرش( پدر مادرش جدا شدن) رفت کادو و لباس اینا گرفت جداگونه که خونشون میریم دست خالی نرفته باشیم 

اینارو گفتم که با جزئیات گفته باشم

عید قربان که اومد مناسبتی آوردن چند وقت بعدش من سینی که گوشت داخلش گذاشته بودن به شوهرم پس دادم که مادرشوهرم که همون زن باباشه متلک انداخت به من ما رسممونه سینی  خالی نمیفرستیم کادویی لباسی چیزی داخلش میزاریم

ما رسممونه حتی یلدایی برای عروس میبریم خانواده عروس رو میز تزئین شده کادوهای دامادم میزارن فلان میکنن😐😐 علاوه بر متلک بابت عید قربان که سینی همونجور داده بودم شوهرم، برای یلدا هم دستورالعمل صادر کرد برام غیرمستقیم البته

خیلی از رسم و رسوم میگه 

طوری شده که من راضی نیستم برام یلدایی بیارن میگم باز قراره داستان کنه متلک بگه 

من هی از دوستام میپرسم یلدایی مگه برا دامادم میخرن میگن نه فقط برا عروسه

برا داماد اولین شب یلدایی که خونه خودشونن خانواده عروس میبره

اردبیلی های سااااایت بیاین بگین رسمتون اینه شب یلدا برا داماد میخرین؟؟؟

یه رفتارهایی از زن باباش دیدم هی از رسم و قوم و اقوامش دم میزنه از هرچی اردبیلیه..‌.

من برا تولد شوهرم که آبان ماه بود یعنی ماه پیش نزدیک ۵ تومن هزینه کردم یعنی دلم خواست از سر دوست داشتن 

اما الان واقعا واجبه یلدایی هم براش بگیرم؟

باز داستان نسازه سینی خالی فرستادی

من جداگونه برا تولد پدر برادرش کادوهای کوچیک پیرهنی خریدم منظورم اینه کم هزینه نکردم بابت این چیزا

لعنت به این رسوم مزخرف

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما اردبیلی نیستیم ولی هم عقد هم سال اولی ک خونمون بودیم مامانم اینا برای شوهرم کادو گرفتن یلدایی 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بذار متلک بگه اگه بخوایی هرکاری کنی که اون دهنشو ببنده همین اول بگم هرگز نمیبنده چون من یدونه دارم بهش  رو بدم میگه رسم داریم عروس ببره دسشویی کونمونم بشوره

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

از این رسم ورسومات متنفرم 

این رسم تورکاس 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چی گرفتن براش

لباس گرفتیم هر سال

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

از این رسم ورسومات متنفرم این رسم تورکاس

دقیقا منم

خانواده من اصلا تو قید بند این رسما نیستن

حتی پدرم میگه میخوای چیکار

اما اینا انگار خیلی براشون مهمه

سلام عزیزم الهی خوشبخت باشی ،،غالبا همه جارسمه که یلدایی اول مفصل واسه عروس میبرن و سال اول که عروس داماد میرن خونه خودشون یلدایی مادر عروس واسه دخترش و داماد می‌بره هرچند خودم اصلا درقید وبند رسوم نیستم وبدم میاد ولی اینو واضح وبا احترام بگوبه مادرشوهرت وهمسرت

بگو ما رسم نداریم چقد پر رو هستن

رک باش نذار از الان شیر بشن توسرت.

خواهر شوهرم که ازدواج کرد

پدر شوهرش گفت باید گوسفند بخری بیاری رسم

داریم مادر شوهرمم گفت ما از این رسم های من

در آوری نداریم دیگه ساکت شد

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بگو ما رسم نداریم چقد پر رو هستنرک باش نذار از الان شیر بشن توسرت.خواهر شوهرم که ازدواج پدر شوهرش گف ...

خود شوهرم اصلا اینطوری نیست

خانوادش خیلی تو قید و بند رسمن