2777
2789

سلام امروز روز دوازدهم سیکلمه. روز ۸ یه آمپول hmgدکتر گفت زدم الان دکترم نیس نمی‌دونم چه غلطی کنم گفت جوابشو بیار ولی نیس😭 حالا چیکار کنم جوابشو ببینید تروخدا اگه اطلاعاتی دارید . باید آمپول آزاد سازی بزنم ؟

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذاشتم

چ خوب جواب داده... سایز فولیکولات عااااالبه... عالی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

روز ۱۳ و ۱۴ آمپول آزاد سازی باید بزنی نگران نباش

آخه بدون نسخه میدن مگه😭چقدر بی مسئولیت این دکترا . حتی سایتی که بهم گفته بودم بسته است که جوابشو بفرستم

واس من فقط تخمدان راستم دوتا ۲۲ازاد کرد.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

دو تا از فولیکولات زیاد بزرگ شدن، ۲۵و ۲۸ کیستن در واقع...

یه ۱۲ داری، حالا hcg بزن و اقدام کن روزی دو میل رشد می کنه دیگه.

تحرک زیاد داشته باش .

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

راست میگی تروخدا؟ من ماه پیش یه دونه سمت چپ بیست داشتم .اصلا سر در نمیارم از این چیزا😭

راست میگی تروخدا؟ من ماه پیش یه دونه سمت چپ بیست داشتم .اصلا سر در نمیارم از این چیزا😭

ببین سایزش عالیه.. فقط روزایی ک دکتر میگ حتما اقدام کن... ببین سایزش عالیه.... بخدا اگ اقدام مرتب طبق دستور پزشک باشه.. بارداری... عالی جواب داده

دو تا از فولیکولات زیاد بزرگ شدن، ۲۵و ۲۸ کیستن در واقع...یه ۱۲ داری، حالا hcg بزن و اقدام کن روزی دو ...

کی بزنم ؟ بدون نسخه نمیدن که . 🥺وای کیستن یعنی

واس من فقط تخمدان راستم دوتا ۲۲ازاد کرد..

بهترین سایز فولیکول براز بارداری بین ۱۸ تا ۲۲

برای من ۲۳و ۲۴ نمی گیره اصلا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔