2777
2789

روانیم کرده بزور میگه چادر باید سر کنی چه ترفندی بگیرم بزاره به نظرتون 13 ساله زنشم دیگه نمیتونم تحمل کنم حرفایه زورش حتی نمیزاره آرایش داشته باشم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

باید از روز اول بهش رو نمیدادی قربونت برم🥲

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم دیگه بشه کاری کرد چون مطمئنم فکر خرابی داره

ولی هی از چادر بهونه بگیر و بگو اذیتم و مثلا موقع مریض شدن و اینا خودت بزن به اون راه نکن سرت ببین عادت میکنه

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!

اووووه ،والا من چندماه ب زورش کردم البته چندماه ن دوسال بانامزدی حساب کنم ،بعدش دیگه گذاشتم کنار 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

شوهرمنم اجازه نمیدادش یه روزخواستیم بریم بیرون یه مانتوبلندپوشیده بودم چادرموگذاشتم توماشین گفت بردار گفتم اصلا وبرنداشتمم گفتم ازاین به بعدسرم نیمکنم اونم بدش اومدش ولی دیگه چیزی نگفت الانم بیرون میریم روسریمم ازسرم میفته چیزی نمیه قضیه برا3ساله پیش و12ساله ازدواج کردیم

بعد این همه سال دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه کم کم شروع کنی به تغییر تا چشمش عادت کنه وگرنه باید با دعوا جلو بری .باید از اول ازدواج میگفتی خیلی به چادر معتقد نیستی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عزیزم این موضوعی که قبل ازدواج باید در موردش حرف میزدیدالانم بهش تو اینستا و اینترنت عکس های عباهای ...

اتفاقاااا روعبااینابعضی مردهاکه زیادی روچادر حرمت دارن بیشتر حساسن

شوهرمنم اجازه نمیدادش یه روزخواستیم بریم بیرون یه مانتوبلندپوشیده بودم چادرموگذاشتم توماشین گفت بردا ...

من خیلی جدیه رو این قضیه خیلی دیگه بدم اومده ازش بخاطر این کاراش شاید جدی جدی جدا بشم ازش

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋