2777
2789
نقاشی . من میخاستم ببرم ژیمناستیک خیلیا گفتن رو کوتاهی قد تاثیر میزاره

نه تاثیر نداره منتها چون قد کوتاه ها تو این ورزش بهترن و حرفه ایی تر میشن این موضوع به غلط جا افتاده

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه بچت تنهاست واقعا به بازی نیاز داره تو این سن ازش نگیرش اگه میتونی دوتاش بذارش اگه نه وقتی م ...

قراره کلاس نقاشی بزارمش علاوه بر مهد ‌ چون خیلی به نقاشی علاقه داره ولی زبانم خیلی دوست داره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
قراره کلاس نقاشی بزارمش علاوه بر مهد ‌ چون خیلی به نقاشی علاقه داره ولی زبانم خیلی دوست داره

من با مشاور مشورت کردم گفتن اول بزارید زبان فارسی رو یاد بگیره. کلاس زبان از ۸ و ۹ سالگی خوبه

تاپیک هم زدم حتی اگه یک درصد هم درست باشه ریسکه نمی‌برم. ب جاش میبرم شنا . نقاشی هم ۵ ۶ سالش بود رفت

نقاشی فرستادیش خوب بود یاد گرفت؟

دخترم ۵ سالشه میخوام بنشونمش

من با مشاور مشورت کردم گفتن اول بزارید زبان فارسی رو یاد بگیره. کلاس زبان از ۸ و ۹ سالگی خوبه

اره منم پسرم الان نه سالش داره تموم میشه چندماهیه زبان میره

نقاشی فرستادیش خوب بود یاد گرفت؟دخترم ۵ سالشه میخوام بنشونمش

آره عالی بود. محیطش  شاد بود هم با بچه ها  بهش خوش می‌گذشت هم نقاشی واسه تخلیه اضطراب و استرس بچه خوبه. الانم تو مدرسه معلم زیاد نقاشی و کاردستی میخواد اکثرا خودش انجام میده. الان کلاس ها خلوته بچه رو ببری بهتره تابستون شلوغ میشه.حالا هر کلاسی

من پسرم سال دیگه باید بره پیشش دبستانی امسال به جای مهد گذاشتم کلاس روخوانی یه روز درمیون یه ساعته الان نصف حروف الفبا رو یاد گرفته همش هم با بازی وقصه یاد میدن خودش که خیلی دوست داره