بله، این دستور دوست قشنگم پری جان که تگ کردم زحمت کشید امروز واسم فرستاد😍
چیز کیک انار یخچالی
مواد لازم کراست :
بیسکوییت پودر شده 250گرم؛
کره 120گرم؛
شکر قهوه ای 50 گرم؛
مواد لازم میانی :
پنیر ماسکارپونه 350گرم؛
خامه 200گرم؛
پودر شکر 100 گرم؛
وانیل یک چهارم ق چ؛
ماست پر چرب شیرین 100گرم؛
پودر ژلاتین 2 ق س ؛
اب یک چهارم پیمانه؛
مواد لازم رویه :
ژله انار 1بسته؛
انار دون شده 2 پیمانه؛
اب جوش 1پیمانه؛
اب سرد نصف پیمانه؛
طرز تهیه :
اول بیسکوییت پودر شده را همراه کره ذوب شده و شکر قهوه ای توی غذاساز ریخته تا کاملا شبیه شن شود. بعد کف قالب کمربندی 23سانتی را با مواد پرس میکنیم و توی فر از پیش گرم شده با دمای 180درجه به مدت 8 دقیقه میپزیم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.
برای درست کردن مواد میانی، اول پودر ژلاتین را روی اب پاشیده و می گذاریم پفکی شود . بعد بن ماری کرده یا داخل ماکروفر قرار میدهیم تا کاملا حل شود و کنار می گذاریم تا خنک شود. پنیر خامه ای را با همزن خوب میزنیم تا کاملا نرم شود بعد ماست پر چرب شیرین و خامه که بهتره فرم گرفته باشه را همراه پودر شکر و وانیل میزنیم تا یکدست شود. بعد ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. روی مواد بیسکوییتی که کاملا خنک شده میریزیم و مدت یک ساعت توی یخچال می گذاریم تا کمی خودشو بگیرد.
برای درست کردن مواد رویه پودر ژله را با یک پیمانه اب جوش مخلوط میکنیم و بن ماری کرده تا کاملا ژلاتین حل شود و بعد نصف پیمانه اب را اضافه میکنیم و میگذاریم کاملا خنک شود. قالب را از یخچال در آورده و دانه های انار را رویش میریزیم و کمی فشار می دهیم تا فرو بره. بعد ژله خنک شده را کم کم روی مواد ریخته و توی یخچال به مدت دو ساعت حداقل میذاریم تا خودش را بگیرد. در نهایت اول با چاقو چیز کیک را از قالب جدا کرده و بعد کمربند قالب را باز کرده و در ظرف سرو قرار میدهیم .
نکته: من همیشه از پنیر ماسکارپونه یا لبنه استفاده میکنم.