2777
2789
مرسی از جواب کاملت‌من ریاضی حذف کردم بنظرت اشتباهه؟فقط نهایی میخونم 💔

خواهش میکنم عزیز اگه سوال دیگه هم باشه در خدمتم❤️

به نظر من کامل حذف نکن اگه چند تا مبحث رو مثلا بلد نیستی اون مباحث رو حذف کن و تو کنکور سوالات مربوط به اونو جواب نده ولی کامل حذفش کنی حیفه

من زمین رو کامل حذف کرده بودم حالا میگم کاش حد اقل یه سوال جواب میدادم چون من با آخرین قبولی پزشکی سیرجان دو تا فاصله داشتم اگه زمین رو ده درصد هم زده بودم شاید الان مجبور نبودم برم زاهدان🤦‍♀️

خواهش میکنم عزیز اگه سوال دیگه هم باشه در خدمتم❤️به نظر من کامل حذف نکن اگه چند تا مبحث رو مثلا بلد ...

وایی فقط دوتاااا‌ 

حتما قسمت بود غصه نخور

من خب خنگ‌نیستم نفهمم ریاضی رو ها دلی سختمه‌ بخونم کلی عصبی میشم گریه میکنم😂 

یسری فصل های ک تست هاش تقریبا اسونه و میشه توی کنکور زد

ک من حداقل بیست بزنم میدونی ک بم بگی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیز اگه سوال دیگه هم باشه در خدمتم❤️به نظر من کامل حذف نکن اگه چند تا مبحث رو مثلا بلد ...

راسی من ایرانشهرم‌ یکی از شهرای همین سیستان بلوچستان کاری داشتی حتما بگو فامیل داریم زاهدان 

وایی فقط دوتاااا‌ حتما قسمت بود غصه نخورمن خب خنگ‌نیستم نفهمم ریاضی رو ها دلی سختمه‌ بخونم کلی عصبی ...

آره دیگه قسمت بوده باهاش کنار اومدم

فصل های ۱و۶و۷ ریاضی دهم رو حتما بخون 

فصل ۱ یازدهم نسبتا خوبه

فصل های ۶و۷ دوازدهم هم حیفه از دستش نده 

اینا رو بخونی تا ۳۰ درصد هم شاید برسونی ان شاءالله 

آره دیگه قسمت بوده باهاش کنار اومدمفصل های ۱و۶و۷ ریاضی دهم رو حتما بخون فصل ۱ یازدهم نسبتا خوبهفصل ه ...

❤️❤️❤️

ایشالا بهترین اتفاقا بیفته برات توی زاهدان 

قبلش بیا حتما چابهار برو تا کلاسات شروع نشده

اگه احساس میکنی از نظر آموزشی لازمه فیلم ببینی اره ولی من اصلا نگاه نکردم چون نسبتا روی مباحث تسلط د ...

چ منبعی بخونم؟

چقد سوال میپرسممم وایی🥲

کلا فقط ی مسیر خوندن و مروز برای ریاضی بم بگو ببخشین بازم

چ منبعی بخونم؟چقد سوال میپرسممم وایی🥲کلا فقط ی مسیر خوندن و مروز برای ریاضی بم بگو ببخشین بازم

ببین من درسنامه های خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم چون خیلی کامل و دقیق توضیح داده خیلی سبز پایه منظورمه یعنی سه پایه جدا جدا

عزیز راحت باش من جواب میدم اصلا هم اذیت نمیشم😊

ببین برای ریاضی من پیشنهادم اینه که اول تمرین های کتاب رو پیش بری بعد مطالعه ی درسنامه ی کتاب خیلی سبز و تست های همون کتاب حالا اگه وقت و توان و بودجه اشو داشتی کتاب مهر و ماه جامع رو هم بعد از اون بگیری و تست هاشو بزنی خیلی خوبه اگه نشد هم مهم نیس چندان