2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی زاهدانم نیمسال دوم

عه 

منم قصد دارم فیزیوتراپی کرمان قبول شم‌امسال

ولی خو اگ زاهدانم شد بازم‌راضی م😂

میتونی از دوستت بپرسی اگ گذرش خورد از بچه هه فیزیوتراپی اونجا بپرسه با رتبه چند قبول شدن؟

عه منم قصد دارم فیزیوتراپی کرمان قبول شم‌امسالولی خو اگ زاهدانم شد بازم‌راضی م😂میتونی از دوستت بپرس ...

جدی؟! چه عالی موفق باشی ان شاءالله 

چشم سوال میکنم تاپیکت رو ذخیره کردم بهت خبر میدم حتما

منطقه ۳ بودی شما؟میشه درصد و تراز معدلت رو بگی‌اگ دوس داشتی البته

بله منطقه سه بودم

درصد ها

زیست ۴۰

ریاضی ۴۱

شیمی ۳۱

فیزیک ۶۲

زمین ۰

تراز معدل هم ۹۴۸۷

تراز کنکور ۸۸۳۲

کارنامه ها رو هم داخل تاپیک نتایج کنکور گذاشتم

بله منطقه سه بودمدرصد هازیست ۴۰ریاضی ۴۱شیمی ۳۱فیزیک ۶۲زمین ۰تراز معدل هم ۹۴۸۷تراز کنکور ۸۸۳۲کارنامه ...

وای خوش ب حالتون واقعا 

چ رتبه ای داد اینا؟

شما ریاضی تون خوب بود کلا یا مثلا قوی کردی توی تایم کنکور

وای خوش ب حالتون واقعا چ رتبه ای داد اینا؟شما ریاضی تون خوب بود کلا یا مثلا قوی کردی توی تایم کنکور

ممنونم عزیزم🌺

رتبه ام توی منطقه ۳ شد ۳۲۶۹

من در کل پایه ام قوی بود ولی سال کنکور ضعیف شدم و قبول نشدم سال دوم هم مشکلات خانوادگی اجازه ی درس خوندن نداد تا دو ماه به کنکور از دوماه مونده به کنکور شروع کردم امتحانات جامع دادن امتحانات جامع سنجش و گزینه ۲ و ماز و قلمچی و کنکور های سال های قبل رو میدادم و تحلیل میکردم و نکاتش رو مینوشتم بعد جمعه تا جمعه نکات رو میخوندم من اینطوری تونستم ریاضی رو از ۱۰ درصد برسونم به ۴۰ درصد 

ممنونم عزیزم🌺رتبه ام توی منطقه ۳ شد ۳۲۶۹من در کل پایه ام قوی بود ولی سال کنکور ضعیف شدم و قبول نشدم ...

مرسی از جواب کاملت‌

من ریاضی حذف کردم 

بنظرت اشتباهه؟

فقط نهایی میخونم 💔