2777
2789
عنوان

فقط تاپیک چهره ارزون و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 157 پست

عزیزم اسی ناراحت نشو خیلیا دوست دارن جا ما باشن صورتشون گرد باشه و لی چون نیستن حرص میخورن عیب میزارن من حتی شده بهم میگفتن پوستت روشن سفید خوب نی بعد جالب لینجاس همونا ک گفتن بهم خودشون  دنبال کرم پودرای و قرصای  روشن کننده بودن ک روشن شن واقعا نمیفهمم چرا دیگران حرص میخورن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقن در عجبم.چطوری میتونین اهمیت بدین ب این موضوع؟چطوری براتون مهمه؟

خب همینا هستن که اینهمه عمل جراحی رو رواج میدن و یکی مثل من که جراحی ندارم و صورتم استخونی نیست باید برم بمیرم

والا من صورتم تقریا استخوونی هست و یه کمم لپ دارم ولی همیشه آرزوی صورت گرررررد داشتم

بهشون میگیم قرص ماه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

اینا با این حرفاشون خودشونو بدبخت میکنن .فکر کن یکی با صورت گرد متولد شده باید بره بخاطر این حرفا کل ...

توپر صورتت؟

اتفاقا بانمکن من خودم گرد. کامل نیست ولی تو همون مایه هاست به نظرم بانمکه

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد... {دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.                                                     هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

آره الان تو تاپیک بحث راجب اون تاپیکم ک فورا جنجالی شد...بستن اون تاپیک رو

😂😂😂اخرین تلاشای یسریا برا پربازدیدی

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد... {دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.                                                     هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^