2777
2789
عنوان

فقط تاپیک چهره ارزون و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 157 پست
چرا دلخور می‌شید از حرف کسی که حتی نمیشناسیدش؟میدونید چرا میگن گرون؟چون این روزا صورت کشیده و استخوا ...

از حرفاشون ناراحت نیستیم. از سطح بی فرهنگی جامعه آدم افسوس میخوره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برا اونایی ک این حرفو میزنن دیگ اهمیت نداره ک بدونن قراره از شخصیتشون انتقاد شه🤷🏼‍♀️حتا اگ بفهمن ک ...

اگه براشون اهمیت نداره مهم نیست همین که دیگران پیام کارو بخونن و بفهمن اشتباهه و نباید به همچین تفکرات سطح پایینی بها بدن کافیه 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهه شصت همه عاشق صورت پر و گرد بودن اما الان همه صورت دراز دوست دارن

من دهه ی شصتیم گردم نیستم کسیم برام مهم نیس خوشش بیاد یا نیاد شمام مهم نباشه براتون

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
فکر کن خداوند ۶ روز طول بکشه که انسان رو خلق کنه بعد ما بگیم چهرش ارزونه...

اینا با این حرفاشون خودشونو بدبخت میکنن .فکر کن یکی با صورت گرد متولد شده باید بره بخاطر این حرفا کلی جراحی کنه تا خودشو از نظر دیگران زیبا جلوه بده .

من تاپیکشو خوندم اونقد چرت بود ک همون لحظه پرت کردم خودمو تو تاپیک شستن شور^ت سال ب سال

یعنی سال به سال شو رت میشست

تا یه جایی خوندم

یسری کاربرا میگفتن فلان چهره بی کلاسه مثلا😐

تاپیک مسخره ای بود

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد... {دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.                                                     هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

من خودم گ ردم خواهری دارم صورت کشیده والا حتی خودشم میگه آرایش ب تو بیشتر میاد

ارایشکرا اونجوری میگن من کلا اهمیت نمیدم