2777
2789
عنوان

فقط تاپیک چهره ارزون و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 156 پست

والا من همیشه صورت گرد مورد پسندم بوده و اطرافیانم 

هم همینو شنیدم ازشون😐

الته خودم صورنم بیضیه ک اصلا راضی نیستم 

الان سلنا گومز صورتش گرده ارزونه؟جزو معروف تریناس دیگه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید با همچین ادمایی برخورد کرد تا بقیه بدونن اگه همچین تفکرات مسخره ای رو بزنن قراره از شخصیتشون ان ...

برا اونایی ک این حرفو میزنن دیگ اهمیت نداره ک بدونن قراره از شخصیتشون انتقاد شه🤷🏼‍♀️حتا اگ بفهمن ک اشتباه میکنن بازم کسی ضرر میکنه ک حرفای تخریب کننده رو جدی گرفته.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
خوب اگ خوب در نیاد چه اشکالی داره انقد از بقیه تفکیکش نکنیم تا بوده صحبت از زیبایی ظاهری بوده ، بخاط ...

حالا هرچی دیگه اونجوری میگن تو ارایش ...برای من کلا هیشکی مهم نیس مهم خودمم که خیلی خودمو دوست دارم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
والا من همیشه صورت گرد مورد پسندم بوده و اطرافیانم هم همینو شنیدم ازشون😐الته خودم صورنم بیضیه ک اصل ...

اره دیگه معروفا هم ارزون گرون دارن 😅😅

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

والا صورت منم گرده اما بهم برنخورد 

داور بین المللی که نظر نداده که اهمیت بدم 

مثلا یکی گفته بود هدیه تهرانی چهرش پولداره اما نیوشا ضیغمی نیست ،که من باهاش موافق بودم باز یکی ریپ زده نه نیوشا اتفاقا پولداره قیافش😂 قرار نیست کسی که سلیقه ی راننده کامیونی داره که اهمیت بدیم

من خبلی گردی و کشیدگی رو قبول ندارن کلا یه فیس ممکنه کشیده باشه ولی باکلاس نه نمیشه کلی بگی 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خوب اگ خوب در نیاد چه اشکالی داره انقد از بقیه تفکیکش نکنیم تا بوده صحبت از زیبایی ظاهری بوده ، بخاط ...

مگه من گفتم خوب درمیاد یا نمیاد میگن ارایشگرا اونجوری میگن 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚