2777
2789
عنوان

وای چرا اون تاپیکو ترکدودین داشتم از فرط تعجب و خنده غش میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 156 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا چ بنده هایی داری لابد مشکل روانی داره آدم سالم مگه میشه اینجوری باشه

ن سالمه دو سه تا خونه داره دو تا ماشین 

بچهاش دکتر مهندسن 

خودش اینجوریه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
منم مجردیم خب شیو نمیکردمفقط با قیچیتا وقتی رفتم لیزرچه اصراریه هی اونجا رو شیو کامل کنی وقتی متاهل ...

شاید باورت نشه من ک متاهلم کم شیو میکنم 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
من چند ماهه که شو رت نمیپوشم شبا ام سوتینمو در میارم احساس میکنم اینجوری بهتره 😂

من چندین ساله بنا بر توصیه های طب و سنتی و پزشک زنان و زایمان لباسهای زیر نمی پوشم...منی که تو دوران مجردیم دائما عفونت میگرفتم الان سالهاست عفونت ندارم خدارو شکر(دخترا دستمال کاغذی رو هم حذف کنید که بشدت عفونت زا ست)

الان سینه هام هم طوری شده که حتی تو دوران شیردهی هم سوتین نمی پوشم ولی افتاده و زشت نیست

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عه نگین بابا جان،اگه موی زاید بدن از یه حدی بلندتر بشه غسلت دچار اشکال میشه

جدی چرا خب 

البته ی ماهه موبر میذارم دیگه بلند نیس ولی تا ی ماه پیش بود

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819