2777
2789
خب بری سرکار که چی؟

خب چون کارمو دوست دارم

اجتماع همکارامو دوست دارم و سرکارم بهم خوش میگذره

البته الان شغلم مرتبط به رشتم نیست بعدها مرتبط به رشتم میشه حس میکنم لدتش ۱۰۰ برابر بشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون وظیفه ی مرد هست که نیازهای خانواده رو تامین کنه ،اگر خانم این کاررو بکنه با استقلال و جایگاه مرد ...

تا ی جایی آقایون هم میتونین خرج بدن الان که دیگه خیلی سخت شده زندگی کردنا...

یک نفر که کمک خرج باشه خیلی خوبه

از نظر من هر ادمی بالای 18 سال سالم باید بره سرکار

پولدار و بی پول و زن و مرد نداره

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
تا ی جایی آقایون هم میتونین خرج بدن الان که دیگه خیلی سخت شده زندگی کردنا...یک نفر که کمک خرج باشه خ ...

کمک خرج باشه در حدی که پول رخت و لباس خودش رو دربیاره نه اینکه خرج خونه بده و نمیدونم اجاره خونه بده قسط بده اینا باعث اسیب رسیدن به زندگی‌مشترک میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من همسرم وضع مالیش خوبه و من ترجیحم اینه کنار پسرم باشم و برای خودم وقت بیشتری بزارم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خوب نیست  میحام و‌دوس دارم برم سرکار( اگ برم کمترین حقوقم۲۵میلیونه) صب تا ظهر بستگی ب فرز بودن خودم داره ک فرزم

ولی نمیزاره دیگ پول نداریم ولی نمیزاره میگ عمرا

بعضیا اخلاقشون اینجوره دیگ

بابای خودم هیچ مشکلی نداشت بااینکه پولداریم و کلی بهم پول میداد ولی سرکارم میرفتم(مغازه خودمون)

ههییی یادش بخیررررررررچ پولی درمیاوردم

سه سال پیش اخرین حقوقم۱۲ بود!! میگفتم کمهههه زیادتر میخام

الان ۱ میلیون هم واسم ریاد شده🤨خدارشکر حدقل غصه زمان مجردی هام تموم شد اشکالرنداره راضیام🥶

آره صددرصد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱