2777
2789
مشخصه تو فاز تیپ زدن و مد نیست کسی هم نیست دلسوز یادش بده

کاش استارتر بهش یاد بده حداقل

حیفه به خدا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بله منم منظورم خساست هستو این خیلی بده واقعا

بله خیلی بده واقعا ولی همینا هم اگه تو این دوره انقدر خساست ب خرج ندن و حساب کتاب نکنن پول رو پول نمیاد براشون،الان همین گوشی آیفون من یه نفر سراغ دارم با قرض و قوله خرید که مثلا بگه من آیفون دارم به یکماه نکشید هنوز قرضش نداده بود که دزد ازش زد ،باز احمق رفت از محل کارش وام گرفت و خرید😅😅😅حالا بهش گفتم یه عمر باید فقط پول قرضاتو بدی آخه واجبه مگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش استارتر بهش یاد بده حداقلحیفه به خدا

آره تیپ زدن هم مهمه 

ولی نگاه جامعه ما هم خیلی رفته سمت ظاهر 

اصلا خوب نیست 

یعنی تو یه جمعی که همه لباس مد پوشیدن و عمل کردن ژل لب زدن یه ساده نچرال مرتب بره اُمُل حساب میشه!!

عمق فاجعه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
کاش استارتر بهش یاد بده حداقلحیفه به خدا

کاش مثل کشورهای دیگه یه مربی بود که آموزش میداد چطور تیپ و استایل خاص خودمون رو داشته باشیم،من پولدار نیستم ولی خیلی دلم میخواد برای خودم تیپ و استایل مناسب و خاص داشته باشم

بله خیلی بده واقعا ولی همینا هم اگه تو این دوره انقدر خساست ب خرج ندن و حساب کتاب نکنن پول رو پول نم ...

این جوری هم خیلی بده اصلا حماقته

از قدیم گفتم دارندگی و برازندگی

داری استفاده کن 

چیه مثل گداها بگردی وقتی پول تو حسابت هست و مشکل مالی نداری

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
آره تیپ زدن هم مهمه ولی نگاه جامعه ما هم خیلی رفته سمت ظاهر اصلا خوب نیست یعنی تو یه جمعی که همه لبا ...

همه ش بخاطر کمبوده متاسفانه با اینهمه تلاشی که ما زن ها تو ایران میکنیم باز کافی نیست،ارزش زن تو ایران اونجوری که باید بالا نیست،با اینکه زن های ایرانی فوق العاده زن ها زحمت کش و خوبی هستن

آره تیپ زدن هم مهمه ولی نگاه جامعه ما هم خیلی رفته سمت ظاهر اصلا خوب نیست یعنی تو یه جمعی که همه لبا ...

نه موافق ژل زدن و این داستان ها نیستم اونم به صورت افراطی

این کاملا سلیقه ای هست

ولی وقتی میتونی برای استایل و لباست هزینه کنی و به روز و شیک باشی چرا اینکارو نکنی؟

همه ش بخاطر کمبوده متاسفانه با اینهمه تلاشی که ما زن ها تو ایران میکنیم باز کافی نیست،ارزش زن تو ایر ...

کمبوده 

کمبود اعتماد به نفس 

و مقایسه و چشم و هم چشمی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤