2777
2789

۱۰ روز یبارم ناحیه تناسلیش رو شیو نمیکنه میگم برو لیزر میگه خجالت میکشم

رعایت نمیکنه بهداشت شخصیشو 

حالا من خیلی میرسم به خودم اصلا اونطور تیره نیست زیر بغلم و... سفیدم شده بعد لیزر😐🤦‍♀️

بچه ها این برای دوستمه خودم متاهل نیستم نمی‌دونم چرا اینو گفت بهم،راهنماییش میکنید😑

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ما چه راهنمایی بکنیم به شوهرش بگیم برو شیو کن😂 ای خداااا

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
بگو دست و پای شوهرش رو ببنده بیاره اینجاتا براش شیو کنیمخب این چ سوال های هست میپرسین🤣🤣

واقعا چرا بهم گفت اینو😑

حداقل به یه متاهل میگفت نه من

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
عزیزم ما چه راهنمایی بکنیم به شوهرش بگیم برو شیو کن😂 ای خداااا

نمیکنه دیگه🤣🤣

بهش بگو تو هم پشماتو نزن جور هم باشید😂😂

لیزر رفته درنمیاد😂😂

واقعا چرا بهم گفت اینو😑حداقل به یه متاهل میگفت نه من

اخه متاهلم کاری از دستش برنمیاد 😂

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
اخه متاهلم کاری از دستش برنمیاد 😂

خدایی با اینطور مرد چیکار باید کرد

میگه هرروزم مسواک نمیزنه