maral__tt مدیر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 عنوان فلسفه اسم کاربریتون چیه🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 4729 بازدید | 516 پست من خودم روم نمیشه اما دروغ چرا اون موقع ها بلوغم بود ب تتلو علاقه داشتم🤢این دو تا تی ب معنی تتلو🤣🤣💔💔💔💔💔 لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 1403/09/07 | 18:14 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 برگرفته از شخصیت اول انیمیشن دوستداشتنی دلیر😍عکس و اسم باهم بچگی ارزو میکردم شبیهش بشم خیلی باوقاره🤣😍 لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
کژال82 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2126 اخییی🥲جلوی مامانبزرگت هم میگهه؟ فوت کرده مامان بزرگم.. اون سلطنت اسمش بود میگن خیلی زیبا بوده ، چشم آبی هیچکدوم به اون نرفتیم 😂 من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او میگوید . کوروش بزرگ🩵 پیانیست :)
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 اسم خودم رو بهش یه ناز اضافه کردم شوهر کردم بچه دار شدم اسم دخترم هم همین میخوام بزارم عزززیزم ایشالله لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 هیچی به ذهنم نرسید گذاشتم فاقد هرگونه ایده 😂 🤣🤣🤣🤣🤣 لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
parinaz__82 عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1364 هیچی به ذهنم نرسید گذاشتم فاقد هرگونه ایده 😂 همینم خیلی خفنه
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 فوت کرده مامان بزرگم.. اون سلطنت اسمش بود میگن خیلی زیبا بوده ، چشم آبی هیچکدوم به اون نرفتیم 😂 بوس اسمشم بوی دلار و پول میده😍🤣اصا اگر توی چشمش ی لخته خونی چیزی بود الان همتون مثلش میشدین نمیدونم چرا ژن بدارو میگیریم لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
little_vortex عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2260 داشتم یه اهنگ گوش میدادم توش کلمهی vortex به معنی گردباد بود دیگه اسممو گذاشتم لیتل ورتکس به معنی گردباد کوچولو💀 گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚
فاقد_هرگونه_ایده عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1022 همینم خیلی خفنه اووووووووفِیییییخوشحالم کردی😂😂😂دوستان ایشون خفنو با من بودنا😎😂🖐️
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 داشتم یه اهنگ گوش میدادم توش کلمهی vortex به معنی گردباد بود دیگه اسممو گذاشتم لیتل ورتکس به معنی گ ... اخیییییاد بیب افتادم🥺🤣 لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 شوهرمه الان ووویییییی چقد گوگولیییخوشبخت بشینن لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
کژال82 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2126 بوس اسمشم بوی دلار و پول میده😍🤣اصا اگر توی چشمش ی لخته خونی چیزی بود الان همتون مثلش میشدین نمیدون ... اره😂دقیقا حق گفتی من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او میگوید . کوروش بزرگ🩵 پیانیست :)
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4293 اووووووووفِیییییخوشحالم کردی😂😂😂دوستان ایشون خفنو با من بودنا😎😂🖐️ 🤣🤣🤣🤣😍😍 لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲