2777
2789
عنوان

فلسفه اسم کاربریتون چیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 360 پست
آنشرلی ام اما با موهای جوگندمی😄

جوگن😬🤣

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

😁🌸کراک دوس.

یا خدا مواد مخدره که🤣

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خوبه باز من دوره بلوغم میرفتم ورزش بعد سال تولد تتلو چاپ زدم رو لباسم🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا تبااااه بو ...

دختررر ، چه میکردی با خودت 😂😂😂

منم کلاه هودی می‌کشیدیم رو‌ سرم فاز می‌گرفتم 

حالا هودی صورتی میکی ماوس بودا 😁😁

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
آرهههه 😂😂😂یادش بخیر میخواستم هکر بشم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نخند امشب اولین باره یه شعله از بخاری روشن کردم تا لباسا خشک شن

باااااز خوبهه اومد این سرما

گرما رو اصلا دوست ندارم

دختررر ، چه میکردی با خودت 😂😂😂منم کلاه هودی می‌کشیدیم رو‌ سرم فاز می‌گرفتم حالا هودی صورتی میکی م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ی مشت خز و خیل🤣🤣🤣

وای یادته این جمله معروف میاد ک ب مامان بابامون میگفتیم شما اصلا مارو درککک نمیکنینن🤣🤣🤣🤣

بنظر من اسمش قشنگ ترین اسم دنیاس

عزیزدلم❤

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ی مشت خز و خیل🤣🤣🤣وای یادته این جمله معروف میاد ک ب مامان بابامون میگفتیم شما اصلا مار ...

وای وای یادم نندار دوران سممو

الان ادای خودمو درمیارم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
دیگه مهم نیست چاره ای ندارم

ایشالله بهترینا اتفاق بیفته برات عزیزم

وای وای یادم نندار دوران سمموالان ادای خودمو درمیارم

بگووو🤣🤣🤣

ای الهه ی نااااااز ❤️

با دل من بسااااز❤️

از مرحوم بنان🌹

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

تیکه آهنگ مورد علاقه ام

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔