2777
2789

میگی خوشگلم میگن کمبود داری 

میگی پولدارم میگن کمبود داری 

میگی لباس خریدم میگن کمبود داری 

میگی هدیه خریدم میگن کمبود داری 

میگی خانوادم فلان شغل رو داره میگن کمبود داری 

میگی درامدم بالای ۳٠ هس میگن کمبود داری 

میگی تحصیل کرده هستم میگن کمبود داری 

میگی طلا خریدم میگن کمبود داری 

میگی میخوام شوهر کنم میگن کمبود داری 

فقط خودشون غنی هستن و به سایت امداد رسانی میکنن 

ولی تاپیک هاشون رو که میبینی خودشون غری در مشکلات هستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فقط اونایی ک پز این جیزا رو میدن کمبود دارن.اونی ک عقده داره ب جار زدنو تو جشم کردن نیاز داره

چرا فک میکنین هرکی از حال خوبش تاپیک زد یا راجب شرایطش گفت میخاد پز بده 

خب ادم نمیتونه نقش بازی کنه بروز نده 

نه فقط اونایی ک پز این جیزا رو میدن کمبود دارن.اونی ک عقده داره ب جار زدنو تو جشم کردن نیاز داره

دوست عزیزم اینجا مگه همو میشناسیم بخوایم پز بدیم؟

گاهی تاپیک های انرژی مثبت هم نیازه واقعا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

من امروز با یکی شوخی کردم بهم گفت بیمزه🤭 

بیجنبه هام به لیستت اضافه کن،میدونی چیش خیلی ترسناکه؟ 

اینکه اینجا همه خود واقعیشونن و تو دنیای واقعی الکی دارن تظاهر به خوب بودن میکنن و ادا درمیارن مهربونن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
دوست عزیزم اینجا مگه همو میشناسیم بخوایم پز بدیم؟گاهی تاپیک های انرژی مثبت هم نیازه واقعا

اینجا فقط بدبختا و کسایی که ناله سر میدن واقعی هستن 

از حال خوبت بزاری فیکی 😁

مگه نمیدونی

واقعا ترسناکه ادما چرا در این حد چشم تنگ شدن

منکه اطرافم پرههههههه حسوده قشنگ متوجه میشم چقد ازمن بدشون میاد ولی خب من خدارو دارم💪پشتِ آدمای بزرگم حرف زیاده😎

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘