2777
2789
عنوان

تنگی نفس و تپش قلب

82 بازدید | 23 پست

سلام

کسی اینجا هست مثله من باشه؟ بنظرتون مشکل قلبی دارم؟

وقتی دراز میکشم تپش قلب شدید دارم قلبم محکم میزنه سخت نفس میکشم تنگی نفس ندارم اما موقع دراز کشیدن سخت نفس میکشم باید هی نفس عمیق بکشم 

سوزش کتف دارم گاه گاه دست چپم یا سینه چپمم درد میکنه اما خیلی خفیفه و همیشه نیست

اگه کسی جیزی میدونه راهنماییم کنه❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362098771]ایشاالا ک همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم با این علائم متوجه شدی بیماری قلبی 

ممنونم عزیز دلم  وقتی رفتم بودم دکتر برای سرما خوردگی فهمیدن قلبم صدای اضافه داره سوراخ مادرزادی داشت الان  دریچه ی آئورت قلبم گشاد شد

[QUOTE=362098771]ایشاالا ک همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم با این علائم متوجه شدی بیماری قلبی ممنونم ع ...

اها ایشاالا ک بهتر بشی عزیزم

منم سرما خوردم سخت نفس کشیدنم از سرماخوردگی نیسن بنظرت؟

قبلا استرس داشتم اما این چندماه اصلا استرس ندارم ولی اعصابم یکمی زود خورد میشه

منم وقتی دراز میکشم احساس میکنم قلبم میخاد بیاد بیرون گاهی اصلا نمتونم  بخابم شایدم پانیک باشه

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم